Predsednik Saveta Megatrenda: Ceo postupak urađen po tada važećem zakonu

Ostavite komentar


  1. Još jednom je Nebojša Stefanović pokazao čast, poštenje, i što ima čime da se pohvali. Opozicija je doakazala da laže bezbroj puta, i da bi Đilas trebao da dokaže sam sebi koliki je lopov i tajkun, koji je pljačkao našu državu. Nebojšu Stefanovića treba nagraditi, najvišim državnim ordenjima.

  2. Nadajmo se da, kako je rekao predsednik Saveta Megatrend univerziteta, povodom rasprave o diplomi osnovnih studija aktuelnog ministra unutrašnjih poslova Srbije, da je pregledom dokumentacije ceo postupak zakonit. Dokumentacija je pokazala da je N. Stefanović upisao na Megatrend International Expert Consortium Limited 1995. godine program „Biznis i menadzment“, da je slušao predavanja, polagao ispite, i preuzeo diplomu 2004. Suština nije objavljena – šta/da li je MEGATREND International Expert Consortium Limited iz Londona, kao konsultantsko –obrazovna kuća, viša škola ili fakultet. Šta je – potvrdu, svedočanstvo ili diplomu ranga više škole Megatrend univerzitet nostrifikovao N. Stefanoviću i ostalim polaznicima? Slučaj validnosti originalne, a i nostrifikovane, diplome N. Stefanovića sa osnovniih akademskih studija zahteva istraživanje po nalogu suda a po krivičnoj prijavi predstavnika SzS.

  3. Uz duzno postovanje prema akademiku zavidne biografije,zaprepastena sam da ova nazovi visokostrucna institucija koristi njegovu titulu da pokrije svoje prljavstine.Akademik je strucnjak iz sfere medicinskih nauka i blizu je devedesetog rodjendana,pa je pretuzno da potpisuje neko saopstenje koje treba da odbrani sumnjivu diplomu prvog policajca Drzave.

    1. Ne koristi njega niko, covek je zaposlen na toj instituciji, iznosis neke i povezujes nepovezive cinjenice, covek je samo lepo objasnio da je zakon dao pravo da se to uradi na taj nacin, niko ga ne tera na silu. I stvarno, treba da branimo Boska Obradovica iz Dveri po svaku cenu, dajte..

  4. Jasno je da se obrazovanje sprovodi po adekvatnim pravilima i normama, apsurdno je bilo sto je opozicija to dovodila u pitanje.

  5. činjenica je da je tada bilo raznih univerziteta o čijoj bi se stručnosti moglo raspravljati ali to svakako nije odgovornost ni jednog studenta

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.