Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta: Do sada preminulo 13 lekara

Ostavite komentar


  1. Sam broj zaraženih i nažalot preminulih lekara i zdravstvenih radnika sam za sebe već je teško „progutati“ ali bi bilo jako zanimljivo da se objavi i koliko njih se zarazilo NA RADNOM MESTU a koliko je virus pokupilo u kontaktima van ustanove gde rade. U više navrata su objavljivane informacije da su zarazu u neku zdravstvenu ustanovu defakto uneli sami lekari koji su je pokupili u privatnim kontaktima.

  2. Sinoc u emisiji pressing na tv N1 dr.Predrag Kon izjavi da nije poznat broj preminulih lekara od covid 19 virusa pa mu preporucujem da procita ovaj tekst da bi saznao to sto navodno nije znao (naravno ukoliko ga interesuje)

  3. Gospodo medicinari,
    Jeste li vi svesni ko vam steže omču oko vrata, ovaj g-din koji treba da odbrani vaše interese. Bruko i sramoto za ovo društvo da ne znaš koliko ti je kolega preminulo i da nemate evidenciju o broju obolelih medicinara “ oko 650 “ , kupićemo vam mastiljare da vodite evidenciju !
    Nisam lekar niti med. radnik, ali u ime svih poniženih i povredjenih medicinara probudite se iz pasive ! Medju ovih trinaest ljudi je i dr Miodrag Lazić – ratni hirurg koji je spasio toliko života da će ga cela Bosna i Srbija pamtiti večno !

  4. „Umrlo stomatologa iz sralnog radnog odnosa“,šta je sa podacima o broju stomatologa vlasnika ordinacija i stomatologa koji rade u njima?Broj stomatologa koji rade u državnim ambulatama(preventiva) je mali prema broju stomatologa koji rade u privatnoj praksi.Ili smatrate da „stalni radni odnos ,sam kod sebe,adekvatan termin(daj Bože da je tako)?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.