Predsednik Vojnog sindikata Novica Antić odveden na informativni razgovor

Ostavite komentar


  1. Kragujevačka PU je poznata po lažnim optužbama i lažnim dokazima o proneverama, istragama i tužbama, lica koja smetaju Vučiću i njegovim kamaradima!

  2. A koliko ima clanova vojnog sindikata, ako su i oni neprijatelji ,a ko nam je prijatelj , angela ,mejdzor , kim , sing , mu be ,,,,

  3. Čemu iznanedjenje, čovek se uživeo u ulogu samozvanog predsednika Vojnog sindikata pa ga pozvali na razgovor.

  4. I vojsku Srbije su pokrali, e Pasicevi radikali sve do kraja da niste, kamen na kamen nece da ostane.

  5. Bilo bi mi drago da hapsenje ovog gospodina nije ideja ekipe na vlasti ali se sa razlogom plasim da jeste jer se hapsenje desava posle njegovog sukoba sa ministrom odbrane.

  6. Pa ukoliko se utvrdi da je vojni sindikat na čijem je čeli Antić radio u skladu zakona on će biti pustan kući.

  7. Tek što je Vučević rekao da ih treba ukinuti… Tužilac naredio pretres i oduzeli čoveku telefon.
    Počinje faza otvorenog fašiZma. A vi samo sedite kod kuće i ćutite i dalje.

  8. Koja budala iz SNS-a, iz provincije u BG pristigao da nam soli pamet i o vojsci u koju se razume kao ona čuvena Marica u neku krivu stvar, reče nedavno da vojni sindikat treba ukinuti? Evo -već su počeli sa tim. Naravno sa „blagoslovom“ tobožeg „vrhovnog komandanta“ AV. Prvo će da zastrašuju vojne sindikalce privođenjima u policiju isl. a posle -naćiće već neki razlog da zabrane sve vojne sindikate. Diktatura jednog čoveka se sve više zahuktava!

  9. Bato se malo uznemirio. Pa nije mu mandat istekao danas vec ko zna koje godine. Neka ga neka malo lezi i pokaze gde je stekovao pare.

  10. Ovi iz vojske su nam uvek prodavali pricu o cvrstoj ruci na celu drzave. Bio dobar Putin, Kina, Iran, nesvrstani, podsmevali se demokratiji, sve bi u rat da nas posalju da izginemo. Bilo dobro dok su fasisti lovili pedere i strance po BG-u, dok su odstreljivali „izdajnike“ po medijima, al sada zaigrala mecka i pred njihovim vratima.

  11. Tipična zloupotreba državnih institucija i potvrda okupacije države od strane SNS kriminalizovane hobotnice. Cilj je uništavanje svakog kritičkog glasa protiv mafijaške zloupotrebe države od strane pljačkaških grupa i pojedinaca. Naravno, to će imati svoj kraj. Srbija će se osloboditi mafije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.