Predsednik Vojnog sindikata ponovo dobio otkaz, najavljuje tužbe i krivične prijave protiv vojnog vrha

Ostavite komentar


  1. podrška ovom hrabrom pripadniku oružanih snaga srbije,..ima dobrih advokata u ovoj zemlji a i.medju vama, dobrih pravnika, pa na sud , ponovo,..mogla bi i neka konferencija za štampu …da se vidi pravo stanje u vojsci..stanje koje ne pamte noge mnoge generacije, koje se sećaju ..poštovane JNA… stoga podrška dobri advokatski tim i vraćanje na posao….podrška

  2. У војсци се појединци понашају као да је то њихова приватна својина. Од баба им остало. Кадија те тужи. Кадија ти суди.

  3. Filozofija Palanke:svi moraju da ćute,kažnjavaj,otpuštaj,unapredjuj,brani farsu,čuvaj upravne odbore,ćuti muti,otimaj stanove,,,,rashoduj oružije,,po dobroj ceni….

  4. Tog generala Jovanića bi trebalo debelo ispitati. Ako je i 1posto istina taj je za zatvor. Ako nije, neka Ministarstvo iznese činjenice, ovako navlače sumnju i kaljaju ugled vojske. Godpodin Sntić je izgleda dodirnuo osinje gnezdo kriminalsca u vojsci.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.