Predsednik Vučić najavio dolazak stranih univerziteta u Srbiju: Negde će da budu MBA programi, negde pravni fakulteti

Ostavite komentar


  1. Ovi fakulteti će da budu bolji od naših?? Vidim da se mnogi koji su završili te zgubidanske visoke škole ne ističu mnogo ni znanjem, a ni stručnošću. I opet subvencionisanje stranih kapitalista pod izgovorom pomoći roditeljima budućih studenata, a na nekim od naših fakulteta samo što se plafoni ne sruše. Za povećanje plata našim nastavnicima nema para? Ko nas je kleo, nije dangubio.

  2. Sad kada si napunio Srbiju lažnim diplomama, sad glumiš zabrinutog za unapređenje znanja…samo licemerje i lažna zabrinutost…pare su u pitanju, lobira za strane univerzitete…to je ceo život radio lobirao za one koji ga održavaju u političkom životu i koji ga plaćaju da zastupa njihove interese…nema tu ni S od Srbije.

  3. Креће тотално урушавање Србског образовања,у преводу,све супротно раде ономе што причају

  4. Treba nove „stručnjake“, sa „stranih univerziteta“, na „važnim pozicijama“, sa pristojnim platama, godinama da slušamo kako mucaju i sriču, pored svih domaćih logopeda i osnovnih škola.

  5. O privatnim domacim fakultetima ne vredi ni trositi reci, a sto se tice drzavnih, oni su sami sebe iznutra unistili losom selekcijom i nepotizmom. Ne zovu se dzabe mnogi fakulteti u Srbiji – fakulteti za mamu, tatu i dete. Sve takve i slicne treba skidati sa budzeta Srbije, neka se sami finansiraju.

  6. Ja najavljujem dolazak stranih predsednika u Srbiju, tj. da budem preciznija, dolazak stranaca koji mogu da budu birani za predsednika države.
    Putinu za par ističe tekući mandad tako da …. vidimo se na izborima 2027.

  7. Deca koja odlaze, odlaze zato što ne žele da ostanu ovde u ludilu! Nema to veze sa fakultetima! Šta nije jasno, predsedniče?

  8. Pa dokle više te subvencije? Da li će doći najbolji profesori tih bezimenih univerziteta?? Neće. Samo će se kupovati diploma.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.