Predsednik Opštine Topola o privođenju rođaka: Podržavam privođenje onih koji krše zakon 1Foto: Z. S. M.

Nakon hapšenja brata i sinovca predsednika opštine Topola Vladimira Radojkovića, on se na svom Fejsbuk nalogu, oglasio iz inostranstva, rekavši da je veoma uznemiren informacijama koje je dobio da su mu brat i sinovac uhapšeni sa većom količinom marihuane.

„Ja imam svoju porodicu i svoj život, a moj brat svoju i svoj život. Živimo u odvojenim domaćinstvima i ni na koji način nisam upoznat sa ovim aktivnostima moga brata, niti njegove porodice. Kao roditelj, gnušam se i najoštrije osuđujem bilo kakve nezakonite radnje i maksimalno podržavam rad nadležnih državnih organa u razotkrivanju i privođenju zakonu bilo koga ko se bavi nezakonitim radnjama, pa makar bio on i moj najbliži rođak . Od ponedeljka ću biti na svom radnom mestu u opštini Topola i biću otvoren za bilo kakva pitanja“, napisao je na Fejsbuku Vladimir Radojković.

Vladimir Radojković će se u petak, 26. jula vratiti sa odmora u Srbiju, a u ponedeljak će u Topoli održati konferenciju za novinare.

Da podsetimo, u Topoli su uhapšeni rođeni brat predsednika te opštine Vladimira Radojkovića zbog, kako se sumnja, neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, u Mladenovcu i Topoli zaplenili su oko 20 kilograma marihuane i uhapsili sedam osoba, među kojima su i Radojkovićev brat i sinovac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari