Predstavljeno novo oklopno borbeno vozilo M-20 MRAP 6×6

Ostavite komentar


  1. – Tesko da ce ikada uci u ozbiljniju serijsku proizvodnju (setite se Lazara).
    – Na svetskom trzistu ima mnogo firmi koje MRAP i MRAV vozila proizvode dugo, u velikim serijama i koja su borbeno dokazana u raznim misijama i konfliktima tako da za ovo nase nema trzista. A proizvoditi samo za sebe i u maloj seriji je jako skupo.
    – Mozda je bilo bolje kupiti gotova vozila od nekog poznatog proizvodjaca nego rasiptai i vreme i novac na razvoj „domaceg“.

  2. Ne vidim razlog da u tekstu ,iako je ministar dao izjavu, pored slike vozila bude i ministrova slika i to naslovna. Ajde malo ukusa, ljep je ovaj tenjk ,ne morate kvariti više neg što mora.

  3. Ajoj hvalospeva. Jeste pogledali malo ta druga konkurentska vozila? A gde vam je elektronski ometac? Jos uvek covek sedi na krovu za mitraljezom, umesto unutra da pomocu termovizijske i drugih kamera dzojstikom upravlja, zasticen? Mislim, ok, prolazna ocena i 5 za trud, ali ne mozete bez visoke tehnologije da pravite oklopno vozilo u 21. veku

  4. Kada popizdim kupi’u polovnog dajca i napraviti mrap. Da li ste vi normalni uopšte? Vojsci nije odgovarao ni Lazar3 pa su menjali oficire da bi potpisali. Alo, Srbija je cvorište reka, ako nije amfibija baci ga u Dunav, Savu, Tisu, Moravu i Drinu, da ne nabrajam više. Tukci!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.