Privatni preduzetnik Listigor Lepović (60) iz Vršca, koji je juče ujutru pucao sebi u stomak u kabinetu gradonačelnika tog grada, podlegao je povredama u popodnevnim časovima, potvrdio je portparol Policijske uprave u Pančevu Jovica Antonić.

Nagađa se se da je Lepović izvršio samoubistvo zbog poslovnih problema. Lepović je bio vlasnik vršačke građevinske firme Putar, i prema nezvaničnim informacijama, kod predsednika opštine je došao da traži posao i angažman za svoje preduzeće. Gradonačelnik Vršca Čedomir Živković rekao je za B92 da se Lepavić žalio na probleme u poslovanju i da nije imao zakazan sastanak, ali da ga je primio u kabinet jer ga već dugo poznaje. „Kratko sam ga saslušao o poslovnim problemima. Opština mu je uredno platila poslove koje je tokom prošle godine uradio za opštinu. Kad je krenuo da izađe, okrenut meni leđima, izvadio je pištolj i pucao sebi u stomak“, ispričao je Živković.

Posle operacije u vršačkoj bolnici Lepović je preminuo. Živković je naveo da je policija izvršila uviđaj, kao i da je ispaljeni metak završio u zidu kabineta na, kako je kazao, 20 centimetara od njegove glave. Sastanak je održan nešto pre devet časova, a sem gradonačelnika prisustvovala i dva službenika opštine. Niko drugi nije povređen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari