Branislav Obradović iz Toponice(82), opština Malo Crniće, izgubio je život kada ga je pregazio sopstveni traktor sa prikolicom, marke IMT-539, u blizini Mlavskog mosta na putu Toponica-Malo Crniće. Toga dana, oko 15 sati, njegovo beživotno telo, koje se nalazilo ispod, zadnjeg, levog točka traktora, primetio je jedan meštanin Malog Crnića, koji je to odmah prijavio policiji. Policija i Hitna pomoć izašli su na lice mesta, ali traktoristi nije bilo pomoći.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

Pretpostavlja se da je nesrećni starac zaustavio traktor sišao sa njega da pogleda da li je sve u redu. U jednom trenutku traktor je krenuo unazad i zadnjim levim točkom priklještio traktoristu, koji je od zadobijenih povreda na licu mesta izdahnuo.

Ipak, tačan uzrok smrti i okolnosti nesreće saznaće se nakon veštačenja i obdukcije, koje je naložilo tužilaštvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari