Izbori za Studentski parlament Filozofskog fakulteta ponovo prekinuti: Bilo guranja, udaranja i šamaranja, jednu studentkinju odvezla Hitna pomoć

Ostavite komentar


  1. Rešenja za društvene probleme ne mogu se postići nasiljem već dijalogom i demokratskim procesima.

  2. Vreme je za jednu novu, trajnu “Srbiju protiv nasilja“, kao reakciju na stanje i budućnost generalno, a ne na jedan tragičan dogadjaj.

  3. Жалосно, веома жалосно, изгледа као да смо још у неандерталу или банана држави.

  4. I siledzija nije uhapšen?
    Zašto sam iznenađena? Pardon, mladi gospodin siledzija je SNS “ aktivista“, tako se sada zovu?
    Pustili ste da vas tuče jedan sns „aktivista“, siledžija i večiti student? Doktorant a radi doktorat od 2012. godine i vidi se da uporedo „studira“ i sns akademiju mladih siledzija?
    A vas je tukao za dobrobit stranke ili onako? Ni izbore za studentski parlament oni ne mogu da propuste, moraju i to da pokradu, makar morali i da vas tuku?
    Gde smo mi to stigli?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.