Prelević: K. K. nije žrtva vršnjačkog nasilja, odakle predsedniku takva informacija?

Ostavite komentar


  1. Postoje izjave druge dece neposredno nakon ubistva da je KK bio zrtva vrsnjackog nasilja. Mnogobrojna deca su dala tu izjavu. Zasto da ti nije tacno? Jos da poverujemo da je ubijao iz cista mira? Ima ovde puno toga sto je trebalo resiti. Sve se gura pod tepih.

  2. i opet se gazda mesa u sve i opet

    .eto ta činjenica ,samo njemu znana, moze dovesti do nečeg pogrešnog u svemu, da to bude ,kao nešto u korist ovog ubice…dokle vise njegovo mešanje i komentarisanje svega i svačega….doklllee

  3. Preleviću, mani se politike u ovoj situaciji, budi advokat jer si za to plaćen od strane klijenata, dosta im je njihove muke i ne sipaj so na živu ranu.

  4. Smatram da je pogresan pristup, bacati akcenat iskljucivo na dostupnost oruzja maloletniku kao inicijalnu kapislu za zlocin. Po meni da se radi o slucajnom ubistvu ti bi moglo da prodje.
    Ovako, pre bih rekla da je to situacija u porodici i okruzenju u kome se kretao gde su pogresno postavljeni prioriteti stvarnih vrednosti covek i moralne granice koje se ne prelaze.
    Nazalost ni nasa vlast na to ne ukazuje, pa je mozda jedino cudo, sto se vise ovakvih stvaru ne desava.

  5. Поштовани колега Прелевићу. Из досадашњег тока (назови) поступка, колико се види, власт (одговорни) из петних жила веома активно раде на заташкавању целог случаја. У неким моментима су трагични њихов нерад, незнање и грамзивост. Пре и после убиства. Као најбољи пример наведеног ми је била гашићева изјава да је имао разговоре са импозантном цифром директора основних школа. Он, чије је назови образовање за просвету, практично непостојеће, хоће са цифром да нас импресионира како и колико ради. А за убиства у околини Младеновца, као да се није ни догодило.

  6. Kakvo nesvesno držanje oružja? Rečeno je da je za oružje imao dozvolu. Da li je moguće u nesvesnom stanju dobiti dozvolu za držanje oružja? Krivo je društvo kao celina i nefunkcionalna država.

  7. Mi smo svojevremeno čitali Karla Maya išli se indijance i kauboje, a ovi gledaju televiziju, slušaju Vučića i zapaljive, radikalne govore o nebeskom narodu, a onda se čudite? Ima nasilja sve više i više svugde, a vi ste postali pravi Balkanski Kongo! Da mi je meko to kazao pre 35. godina, ne bi mu poverovao, a sad? Propali ste, na svim razinama, na žalost, SPC nek vas vodi u budučnost!:(

  8. Kaže Prelević „nemamo odgovor zašto je neko mahao …“ . Možda bi te odgovore tražio anketni odbor, koji je Prelević zaustavio.

  9. A mozda bi se, da roditelji nisu bili protiv rada Anketnog odbora, dobili odgovori na ova pitanja o kojima gospodin Prelevic govori? A da ne kazem da bi ta odbor mogao da pomerimsa mrtve tacke i istragu za ubistova u okolini Mladenovca…

  10. Problem s predsednikom je što on ima informacije i onda manipuliše s njima za potrebe svog opstanka.

  11. Izjava dece@; nikakvog vrsnjackog nasilja nije bilo.
    Riditelji su „gurali pod tepih“ cinjenicno stanje.
    Menjali psihologe, razrede…
    Epilog znamo.
    Nazalost, jedino sto se „gura pod tepih“, jesu aktivnosti roditelja.
    Ne samo ubice u Beogradu.
    Saosecam sa porodicama .Drustvo, svest, savest…to ne postoji u Srbiji.Samo kod pojedinaca, kolektivno smo zakazali.

  12. Svi su krivi, samo sistem nije.
    Pogledajte šta pjevaju djeca 3,4. razreda i sa kakvom ikonografijom.
    Mrznja, odsustvo razvijanja empatije karakterise obrazovanje, javni diskurs takode, i pogubni rezulrati se vide. Evo, ponovo, na veliku žalost, u Niskoj Banji, ubistvo čiji su učesnici /izvršilac i žrtva/ maliletnici.?!!

  13. I ponovo se dogodilo,nažalost!
    Koliko ih jos takvih ima,strepnja je roditeljska velika???

Ostavite komentar


Društvo

Šta je ašvaganda, čija popularnost enormno raste? 8

Šta je ašvaganda, čija popularnost enormno raste?

Ogromnu pažnju pretežno mlađe populacije privukla je biljka ašvaganda, koja se koristi u vidu suplemenata ili praha. Na društvenim mrežama se dele snimci korisnika ašvagande, što još više pospešuje njenu popularnost i prodaju. S obzirom da je relativno nova na tržištu, postavljaju se ključna pitanja o njenim dejstvima i posledicama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.