Na fakultetima objavljeni preliminarni rezultati prijemnih ispita: Gde su vukovci podbacili, a ko nije položio prijemni?

Ostavite komentar


  1. Ukinuti Vukove diplome .Te diplome dobijaju tatini miljenici sa vezom.To se desava godinama unazad.

  2. Ukinuti sve diplome poput Vukove. Priznavati samo međunarodne diplome na obrazovnim ustanovama isključivo sa državnim akademskim sertifikatima ili međunarodnim akademskim zvaničnim licencama.

    Iz škola i univerziteta izbaciti sve koji su se ugnezdili po partijskoj liniji. Od higijeničara do direktora / dekana i rektora. Odnosi se ceo period o Miloševića do danas.

    Tatinu i maminu dečicu uterati u normalnu đačku konkurenciju. Bez privilegija.

  3. Niste za sve u pravu. Poznajem decaka koji danas prima Vukoviu diplomu u prestižnoj gimnaziji. Znam koliko uci i nije sin mamin i tatin. Toliko

  4. Ne razumem da pravi Vukovci trče na FON? To nikako ne mogu da razumem!

  5. Vi što pišete pogrdno o VUkovcima verujem da ste i sami bili to pa pričate iz iskustva?

  6. Šta će kod nas studenti iz Crne Gore i Republike Srpske????Ima li i obrnutih s,lučajeva???

  7. Bruka,i moje vreme 1979 g.kad sam ja pokusala da upisem medicinu podbacivali su vukovci.licno znam jedmog koji.je osvojio 3 poena ali je tata.dogodine postao.ministat zdravlja i.lepo.ukinuo.projemni i sincic se upisao…tako je to u zemlji Sbiji bilo tad a i sad je.

  8. Vukovci koji idu na fon nisu pravi vukovci. Opste je poznato da je prijemni ispit svake godine slican i prilicno lak. Fakultet izmisljen za bivse direktore na koji trce deca koja ne zele da se pomuce na faksu. Ne moze se meriti ni sa jednim drzavnim fakultetom u Beogradu.

  9. Unazad +20 god , vukova diplomaje degradirana naravno ima tih koji su zasluzili , ali u manjini su , narocito po mslim mestima tu se znaju svi ako je tata dr , politicki funkcioner tog mesta to dete je predodredjeno za “ vukovca“ , znam slucaj koja upisala medicinu za nis kazem izgubila godinu katasrofalno ali tata je dr mora i ona itddd

  10. U moje vrijeme, prije 20 godina svako je mogao da završi gimaziju ali je možda bio jedan vukovac po odjeljenju. Da bi ste bili vukovac mnogo ste morali znati. Imati odlično znanje iz 15+ predmeta, naročite klikere za matematiku i osjećaj za književnost i umjetnost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.