Premijerka Brnabić dolazi na Paradu ponosa

Ostavite komentar


  1. Kako to, da se predstavnici svih građana pojavljuju na ovoj "ponosnoj demonstraciji", kojom demonstranti izražavaju nezadovoljstvo svojim tretmanom od strane države, a da i ne reaguju na bezbroj protesta radnika, profesora, seljaka i mnogih drugih građana, a kamo li da im se pridruže. Nije li ovo i pretužna slika jadne Srbije, u kojoj je, ama baš sve onako kako ne bi trebalo biti, i, u kojoj su beda i ponižavajuće stanje velike većine svakodnevno pljačkanih građana od strane vlasti, ustvari, neuporedivo nacionalno dostojanstvo u celokupnoj ljudskoj istoriji, pa čak i iskustvenije od, npr… perifernih Hristovih muka… kako nam to tumači najveći sin Srbije i sveta, ikada… Koliko ćemo puta, još, iznova proživljavati lične traume animalnih ljudi i kaskati za svetom tehnologija, materijalnog i duhovnog bogatstva… izvesne i istinske budućnosti… Koliko još, normalnih potomaka i generacija treba da damo za par abnormalnih vođa, kao da je ovaj svet stvoren isključivo radi njih, i, kao da nas priroda već odavno nije naučila osnovnim postulatima evolucionog opstanka vrsta, na jedini mogući način… onaj koji jeste…

  2. Zar nije ona rekla kako gej osobe u Srbiji nemaju nikakvih problema, kako nema diskriminacije i kako Srbije nije homofobna zemlja?

  3. Treba zbilja zdušno podrżati ovu akciju. Gde i kako żivimo, nova pokoljenja su nam nepotrebna

  4. Koliko to obradova prosecnog normalnog Srbina..Ja mislim kao kad bi kravi servirali Karadjordjevu sniclu i ubedjivali je da su to prave vrednosti i da je to kool

  5. arsen- Greška. Aminalni nagoni su uglavnom ispravni u funkciji produženja vrste. Kod onih što imaju istopolne odnose nisu u redu, jer nemaju za svrhu produženje vrste.

  6. Lično mislim da je biti homoseksulaca neka vrsta poremećaja. Kakvog ne znam i ne želim da ulazim u to. Ali, ono što mene iritira je pitanje zašto mi moramo da gledamo tu njihovu paradu? U redu, oni su tu mešu nama. Oni nas n diraju, mi njih ne diramo i sve je u najboljem redu, ali da nam vitlaju svojim zastavama pred očima, to me iritira. Kada će najveći vođa ili gosp. malecki, organizovati paradu vatrogasaca ili rudara, koji osim hrabrosti imaju i divne uniforme. kada će se naši naučnici i klinci matematičke gimnazije koje dobiše silna priznanja prošetati ulicama?? Dokle ćemo slepo slediti ono što nam nameće bolesni zapad?? Zar smo zaista izgubili svako dostojanstvo kao narod. Za AV znamo da je ste, ali on nije mi..

  7. Putin je progurao najstrože zakone protiv homoseksualaca!Verovatno će i muziku kompozitora Čajkovskog,za koga se još onda znalo da je homoseksualac, zabraniti!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.