Premijerka Brnabić odgovorila na pitanje N1 zašto nije otišla u OŠ „Vladislav Ribnikar“

Ostavite komentar


  1. Empatija, saučešće u bolu je pre svega ljudski čin. A to sto imate funkciju vas još više obavezuje na ljudskost, roditeljsku brigu. Odbijete komentare i vašem činu i eto nema politizacije. Vama nedostaju dobri savetnici koji razumeju srpsku dušu i običaje. Isto tako ste mogli u tišini da obidjete i roditelje zrtava iz Mladenovca. Ne boli verujte. Eto, onako ljudski da vam kažem.

  2. Pa ti si premijerka cele Srbije. Bas zato ste svi na javnim funkcijana u sukobu interesa,jer ste i u stranci aktivni sefovi!

  3. Krajnje glup komentar.
    Ništa drugo se od nje nije ni očekivalo.
    Niste došli jer ste se u….i da vas ne linčuju,naročito tebe jer seješ glupost i mržnju prema svima koji su suprotnog mišljenja od tvog.Milošević je za vas mirotvorac…

  4. Kakva sramota da niko iz vlasti nije otisao da polozi cvece! Kakvo nepostovanje stradalih! Cemu se nadaju?

  5. Vaš ideološko-politički profil je toliko nečastan da je to traumatično za sve koji su oko Vas.

  6. Mi nase politicare ne volimo,i to je tacno.Kad procitam kom.ok su,ali realno isti kom.bi bi bili i da su dosli ispred skole,zar ne?? Takav smo narod.Meni je to zasmetalo,a 100%bi mi smetalo i da su bili.

  7. Sramoto sramna! A politizujete svakim nastupom na tv-u u narednim danima. Jer stvarno verujete da smo toliko glupi. A šta je planirani miting 26 maja nego politizacija. Đubrad jedna

  8. Odati pocast I upaliti svecu je politizovanje?
    Pa da li si ti normalna?

  9. Ne mogu da verujem sto sam procitao o cemu ova prica. Svi su funkcioneri trebali da se pojave i izjave saucesce to je gradjanska obaveza. Pogotovu za poginulu decu. Svi treba da daju ostavke jer oni nisu predstavnici naroda.

  10. Nije njih sramota,nas treba da bude sramota što ćutimo i što ih toliki broj podržava.Kao ljudi smo nikakvi,i u svetu nas već uzimaju kao primer.

  11. Нас треба да је срамота што смо дозволили себи да имамо овакву премијерку и оваквог председника. Шта њој замерити? Па она ни ову изјаву није рекла из своје главе, а наш народ (већина) не схвата да је управо највећа политизације заказана за 26. мај.
    Ми имамо и власт и опозицију који су слика нашег друштва.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.