Preminula Jelisaveta Vasilić

Ostavite komentar


  1. Neka joj je večna slava i hvala joj na iskrenosti u TEŠKOM vremenu !

  2. Primer profesionalnog postenja i gradjanske hrabrosti.
    Slava joj.

  3. Divna osoba, postena do bola, vrhunski strucnjak. A preCednik je ispljuva prekjuce naveliko. Zato sto mu je govorila istinu u lice. Sram ga bilo.

  4. Gospođi Vasilić večna slava, a Beograđanima, posebno muškima, umesto što sada „ronite suze“, bolje bi bilo da se pogledate u ogledalo i zapitate se ko su te vaše komšije u glavnom gradu, poznanici, kolege u firmi, prijatelji, kumovi, burazeri i svi drugi koji su na vlasti i koji rečima ubijaju ljude poput pok. Jelisavete, pok. Verice i njima sličnih boraca protiv korupcije. Pa neće biti da su to tamo nečiji tuđi rođaci, prijatelji, kolege, …

  5. Izuzetno pametna zena.Jyce san he gledala na N1 jednistavnim recima objasnila sva ekonomska pitanja.Iskreno saucesce porodici

  6. Ode još jedan borac za pravdu, istinu i normalan život. Slava joj i hvala za sve što je radila.

  7. Saučešće porodici. Večna slava hrabroj, iskrenoj i pravdoljubivoj ženi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.