Preminula najstarija planinarka na svetu Jelena Minardi

Ostavite komentar


  1. Niste bili na Radanu? 2.5 sata od Beograda ili 3.5 od Novog Sada autoputem, brzo i udobno, pa onda 40km asfaltom. Neverovatan vazduh i voda, jako prijatna za organizam. Produzeni vikend je dovoljan za znatno poboljsanje krvne slike. Mnogo laganih staza za setnju. Odlican za pluca, ali i za reset posle teskih gubitaka u zivotu. Cega nema: nema medveda i zveri, betona, vidikovaca za instagram i uopste nikakvih ambicija… primorava da se vratite sebi i uvidite da je to ustvari lepo. Gospodji Jeleni vecnaja pamjat sa nadom da se uspela na onaj najznacajniji vrh sa kog nas gleda i cuva.

  2. Divna je. Verujem, na nekom drugom mestu, osvajaće ponovo, neke nove vrhove. Usput, učiće i neke nove klince, kako da postanu, izuzetni lekari, piloti i ko zna šta još. Gospođo, Planinarko, Učiteljice- BRAVO !!!

  3. Slava velikoj Jeleni Minardi! Imala sam čast da je lično poznajem!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.