Preminuo hirurg Radan Džodić

Ostavite komentar


  1. Ma kakav kovid, čovek je umro od maligne bolesti koju je imao. Dokle ćete s tim kovidom? Sram vas bilo.

    1. Sram vas bilo, pre svega zbog vaseg „imena“, a zatim i zbog toga sto ste izjavili. Da nije bio zarazen koronavirusom, mozda covek ne bi preminuo. Laka mu zemlja.

        1. Zasto bot? Kakve veze ima ova vest sa izborima, pametnjakovicu? Ova Vesna „bot“ nije ni izlazila na „izbore“. Tvoj komentar govori koliko nisi u stanju da racionalno rasudjujes.

          1. Zar ne vidite da oni nemaju nikakav drugi „argument“, osim, da onoga kome ne mogu da pariraju, ni u kom slislu, nazovu botom ili sendvičarem?

      1. Mozda je prejaka rec BOT ali u svakom slucaju pripadate globalistickoj koncepciji sa stavom da je virus taj koji ga je MOZDA ubio ,virus je mozda samo ubrzao tok bolesti ali ga nije ubio ,dakle ,ne vidim razlog da nekonme kazete da se stidi !

        1. BRAVO ANTIGLOBALISTO! Da je tvoj otac, brat, sin ili rodjak, mozda bi mislio drugacije? Trebalo bi ljude koji umesto mozga imaju novac podsetiti na to da je LJUDSKI kada se poistovetis sa patnjama drugih. To se zove EMPATIJA! Ja nemam empatiju prema takvima kao sto si ti. Jednoga dana kada neko tvoj bude bolestan, mozda ces se podsetiti kako si odvratno komentarisao smrt onih koji nisu TVOJ rod?

      2. Vesna, neverovatan je broj raspamećenih i primitivnih ljudi, koji sebe samoproglašavaju nekim liberalima, slobodnim ljudima i elitom. Ovakvima ne treba zamerati. Neka je laka zemlja ovom skromnom čoveku velikog znanja, koji nas je napustio. Ipak, su ovi, koji „ne lupetaju“ a komentarišu ljudi sa posebnim „darovima“.

    2. Mnogo tužna vest. Bio je vrhunski lekar i divan čovek! Pokoj mu duši.

    1. Počivaj u miru dragi profesore i neprevazidjeni humanisto Život stvarno nije fer..

  2. Strasna vest! Pa za takvog coveka necemo dugo vremena zamenu naci, ma makar samo za konsultacije. Hvala i slava mu.

  3. Operisao me je više puta… Izuzetan stručnjak, ali iznad svega veliki, veliki čovek – svetac! Laka mu zemlja…

  4. Prof. dr Radane Džodiću, hvala vam na svemu što ste učinili za života, pomogli mojoj i mnogim drugim porodicama, počivajte u miru.

  5. Jel mogu na srpskom? Jedite go… covek umro a vi se svadjate kao seljancure..zato sve ide u djavola..

  6. Vest o odlasku profesora, jako pogađa sve ljude. Veliki gubitak za naciju. U našim srcima i u nama zauvek ostajete, dragi profesore. Nesebično ste se davali pacijentima, niste merili radno vreme kada su u pitanju ljudski životi. Oni koji su imali prilike da Vas upoznaju, pamtiće Vas kao velikog čoveka, pravog gospodina i izuzetnog stručnjaka, čiji dodir ruku postavlja dijagnozu pacijentu, bolje od svakog aparata, da lečitte i nemoguće, to ste mogli samo Vi. Život vaših pacijeata bez Vas neće biti isti, ali Vi nikada nećete otići iz našeg srca. Počivajte medju andjelima! U ovozemaljskom životu ste to i bili, andjeo čuvar zdravlja. Hvala za sve spašene živote!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.