Preminuo i drugi radnik fabrike "Milan Blagojević"

Ostavite komentar


  1. Znaci,u fabrici je doslo do pozara,koji je uzrokovao povredu dva radnika. To sto je pizar bio pok kontrolom ne treba da opravda nikoga zbog cega je doslo do pozara i ko je odgovoran za to.

  2. Za one sa kratkim pamcenjem da citiramo izjavu ministarstva odbrane nakon nesrece : "Ministarstvo odbrane je saopštilo da povređeni radnici nisu životno ugroženi i da je automatski sistem za zaštitu od požara sprečio dalje širenje vatre, tako da je materijalna šteta minimalna"." Sta kazete sad druze Vulin, kada se incident i juce ponovio ? Sram da vas bude !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.