Požarevačka policija lišila je slobode maloletnog M.A. (1995) i Miloša B. (1993) obojica iz Velikog Gradišta, zbog sumnje da su izvršili krivično delo teške telesne povrede sa smrtnom posledicom.


Oni su 4. novembra oko 23.00 časova, taksijem došli u Golubac u restoran „ Perast“, na proslavu osamnaestog rođendana Jovane M. iz Golupca.

Maloletni M.A. došao je po pozivu, dok je Miloš B. došao nepozvan na rođendansku proslavu kao prijatelj maloletnog M.A. Nakon pola sata došlo je najpre do svađa a potom i tuča sa momkom slavljenice Miroslavom Ilićem (1987) iz Golupca.

U tuči koja je nastala ispred restorana M.A. udario je Miroslava Ilića pesnicom u predelu lica, dok ga je Miloš B. udario nogom u predelu glave.

Prisutni gosti povređenog, u besvesnom stanju, svojim vozilom prevezli su do Doma zdravlja u Golupcu gde je u 1,30 časova, povređeni preminuo od zadobijenih povreda.

Inače policija je o ovom događaju obaveštena tek u 1, 15 časova, i to od strane dežurnog lekara Doma zdravlja u Golupcu.

Policija je maloletnog M.A. uz krivičnu prijavu predala istaržnom sudiji Višeg suda u Požarevcu, dok će Miloša B. u zakonom predviđenom roku uz krivičnu prijavu predati nadležnom istražnom sudiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari