Preminuo povređeni u tuči u Ulcinju, traga se za državljaninom Srbije 1Foto: Franz P. Sauertejg / Pixabay

Crnogorska policija traga za 59-godišnjim R. D., državljaninom Srbije sa privremenim boravkom u Nemačkoj, koji je osumnjičen da je u Ulcinju zadao udarac osobi koja je kasnije preminula, saopšteno je iz Uprave policije.

Ulcinjskoj policiji je 22. avgusta, posle ponoći prijavljeno da je u naselju Donji Štoj došlo do verbalnog, a nakon toga i fizičkog sukoba između dve osobe, od kojih je jedan zadobio povrede glave, prenosi RTS.

„Izlaskom na lice mesta, zatečeno je lice koje leži na asfaltnoj površini sa vidnim povredama u predelu glave. Utvrđeno je da je reč o M. M. (62) koji je odvezen na ukazivanje lekarske pomoći“, navodi se u saopštenju policije.

Napadač se odmah nakon događaja udaljio vozilom sa lica mesta, a policija je, navela je, preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti da bi utvrdila sve činjenica i okolnosti pod kojima je došlo do incidenta.

Policija je identifikovala i obezbedila dokaze protiv osumnjičenog R. D. (59) iz Srbije sa privremenim boravkom u Nemačkoj, za kojim se intezivno traga.

Žrtva je danas podlegla povredama u Kliničkom centru Crne Gore.

Tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici kvalifikovao je krivično delo teška telesna povreda, usled koje je nastupila smrt povređenog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari