Prenos prvog polufinala Evrovizije prekinut zbog dočeka Si Đinpinga

Ostavite komentar


  1. sledeci nivo bi bio da nas isteraju da stojimo pored puta i masemo zastavicama! e, da, i pre toga sisanje na isto! kometo , udri!!!!

  2. Ispravka, prenos je prekinut na RTS1, ali je nastavljen na RTS2, pa je ponovo vracen. Zar to nije slatko?

  3. Prenos je prebačen na RTS2 i nakon desetak minuta vraćen na RTS1, po prethodnoj najavi. Dolazak kineskog predsednika je važniji od nastupa Poljske predstavnice.

  4. A brat Li, postao pravoslavac. Krstio se i levom i desnom rukom kad je video odbor za doček na „crvenom“ tepihu. prvo ona dva pajaca na aerodromu pa ovi….

  5. Нејасно је шта је поента чланка. Да ли аутор можда мисли да је полуфинале песме Евровизије важније од доласка у Србију председника највеће и најмоћније државе на планети, која је уз то и велики српски пријатељ?

  6. Ludnica od zemlje…i javnog servisa…Pa cijeli vam se svijet smije

  7. Srbija je tuzna kineska kolonija vodjena od duboko korumpirane partijske sekte koja godinama uci od kineske komunisticke partije kako da u Srbiji uvede jednopartijski sistem. Dotakli smo dno i tu cemo camiti godinama.

  8. Ne kapiram ako su hteli da prenose docek, mogli su onda da prenos Evrovizije prebace na RTS 2 , a ne malo prenos na RTS 1 pa prebacujemo na RTS 2 pa vracamo na RTS1 . Totalno neozbiljno. Dobro da su rekli unapred u toku prenosa da ce prenos biti prebacen, a da nisu EBU bi kaznila RTS.

  9. Au kakva S. Koreja!!! @Dule, ne znam sta Vama nije jasno?!?? Pa SVE JE JASNO!! I tuzno do neba!

  10. Jaooo strašnoo stvarno, nisam mogao da gledam bejbi lazanju…

  11. @Дуле nejasno da li si ti prosto sendvičarski bot koji automatski izvršava naređenja i kucka šta mu se kaže ili si prosečan Srbin koji je izgubio kompas? Zarad budućnosti svoje dece i svoje zemlje, nadam se da je ono prvo, ko sluša bespogovorno jednog, slušaće i drugog. Ali ako si ti i tebi slični toliko zastranili da vam je savršeno normalno ovo što se desilo, onda nade ponestaje.

  12. @ ana m Idu danas sektaši organizovano to da rade. Okupljanje sendvič flašica vode i mahanje bratu Siju. Sreća sreća radost!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.