Nakon pisanja Danasa o preoranim pašnjacima na Fruškoj gori: Gradonačelnica Sremske Mitrovice kaže da je inspekcija na terenu

Ostavite komentar


  1. Lokalna vlast ne zna sta se desava na terenu? Pa zasto ste onda vlast? Ako niste u stanju da obavljate posao za koji ste placeni.

  2. Da zahvale onom ko je na vreme okrenuo(preorao) već decenijama neobradjivanu, mrtvu zemlju. Stari pašnjaci će se u roku od par meseci(već krajem marta) podmladiti i biti ‘rodniji’, i bez posebnpg semenjenja. Ovu halabuku je očito digao neko ko nema pojma o agronomiji i stočarstvu.

  3. Neznanje nikoga ne oslobađa odgovornosti!
    Kao nisu znali. Ne, vlast reaguje samo ako mediji svojim izveštavanjem probude interesovanje građana, pa se tako sazna za razne mutne radnje. Mnogo puta se to desilo. Sad se priča kao da je neko preorao svoje dvorište, a ne toliko veliku površinu.

  4. Bruka i sramota ,da inspekcije ne znaju šta se dešava sa državnim zemljištem.preorano skoro 30 hektara i niko nema pojma šta se dešava .najgora korupcija i javašluk.šta reci .

  5. Znate kome ste iznajmili parcelu i po kojoj ceni za određeni vremenski period a ne znate ko je tu istu parcelu preorao . !?!?!?!?

  6. Neki dan bili na Fruškoj gori!Prvo zakačila sam u neku metalnu mrežu,,ogradu,, srušenu ondah sam pala na tu žicu pa sam se ogrebala.
    Ograđena he nema sklepana šupa???
    Takvih smo videli još nekoliko!!
    NACIONALNI PARK- ALLO

  7. Ђавола не знају ко је,неко из њихових редова па га штите..!

  8. Neko to sve beleži i piše. Kad padne ovo zlo ručno će ga obrađivati i upoznaće predele detaljno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.