“Prepakovana” mreža škola

U predškolskim ustanovama 1.800 novih mesta, ukida se OŠ “Stari grad”, spajanje više stručnih škola, racionalizacija zaposlenih

Ostavite komentar


  1. Iz šupljeg u prazno, kaže naš narod. Prvo otpuste ca. 3000 radnika iz prosvete a zatim "otvaraju" nova radna mesta za 1800 prosvetara. Hajde da narod otpusti sve političare iz Republike i svih opština pa onda da "otvorimo" svako 10. radno mesto i odahnema od razvlačenja sredstava iz budžeta.

  2. A to sto ce tom vasom racionalizacojim ostati more ljudi bez posla. Što zatvarate strucne skole , a uvodite dualno obrazovanje. Pa nemaju ovi u gimnazijama praksu vec masinske i elektrotehnicke skole.

  3. Sinisa Mali usao i u prosvetni bimznis. Mladen Šarčević ima velika iskustva sa koriscenjem drzavne imovine, pa ce obojica da budu zadovoljni.

  4. Racionalizacija=otpustanje njihovih i zaposljavanje Nasih, samo je bitno da onaj koji racionalizuje bude dobro upoznat sa spiskovima Nasih i njihovih i da ih ne pomesa ne daj Boze…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.