Novinari Informera i Pinka insistirali da im Đilas odgovori na pitanja

Ostavite komentar


  1. Ma neka zaj…. Đilas to što je zamislio. Borili smo se više od decenije za slobodu mišljenja i govora, i šta sada, puj pike ne važi! Svako ima pravo na svoje mišljenje i svoj stav.

  2. Molim Vas Dragane ne dozvolite da Vas taj ( ne znam kako da ga nazovem, čovek sigurno nije) provocira, svi smo uz Vas. Vi ste hrabar, pametan čovek samo napred.

    1. ahahaha ahahaha hahahaha hahahahahah ahahaha
      pa koliko covek mora biti glup pa napisati takvu bljuvotinu od komentara

    2. Neka Đilas osnuje svoje novine kao što je recimo imao Press media kad je bio na vlasti. A da, čekaj ne može, niko više ne želi da sarađuje sa njim, pa čak ni Pink gde je bio suvlasnik.

      1. Bilo bi dobro da je Đilas imao samo Press novine, ima je on tu i Pink i Politiku pod svojom lupom u komandom.

  3. pozivanjem na linc novinara u 21 veku je odraz necije nemoci i skretanjem paznje na sebe glumeci zrtvu. Kada bi se Djilas procesuirao za svo zlo koje je naneo svom narodu i pojedinim ljudima ne bi izasao iz zatvora nikada, zato mu je mozda bolje da cuti.

    1. .ajveci proble( Srbije su ljudi bez dana radnog staza i iskustva poput Vucica i Dacica. Profesionalni saneri bliski kriminalnim krugovima,sto je i logicno. Otud se davanje para strancima jer su sposobne i sa radnim iskustvom rastrrali samo u Srbiji tretira kao investicije.

    2. Ко позива на линч новинара?Информер само треба да плати казну за све лажи које свакодневно износе против свиx неистомишљеника.Наравно да Ђилас треба да буде кажњен ако је крао.Ето на власти сте и имате прилику да га пошаљете у затвор.Шта је проблем?

  4. У односу на Вучићевића, и Ђилас је Свети Петар. То не значи да је Ђилас добар, има много лоших послова, који му се могу приписати од Бус плус, сарадње са Весићем… него да је Вучићевић Гестаповац и Гебелсовац. Да подсетим „Душана“ да је тај Тито кога помиње ипак хапсио такве, а у одређеним ситуацијама судио им је метак без суђења или након проформе суђења.

    1. Sve ali nikad Đilasu neću da oprostim kad je zabranio da se toči i prodaje alkohol posle 22h u Beogradu kad je bio gradonačelnik. Tu je izgubio mnogo glasača.

  5. pozivanjem na linc novinara u 21 veku je odraz necije nemoci i skretanjem paznje na sebe glumeci zrtvu. Kada bi se Djilas procesuirao za svo zlo koje je naneo svom narodu i pojedinim ljudima ne bi izasao iz zatvora nikada, zato mu je mozda bolje da cuti.

  6. Nema potrebe da Djilas bude toliko bezobrazan kao sto je bio i ranije. On je ceo u nekoj mrznji i lazi i prevari. Do juce je imao 10% pinka a sada im preti. A sta je s tvojim 25 miliona prijavljenom imovinom? Ko je lazov i prevarant?

  7. Dragan vucicevic (informier)stalno nekog napada pa djilas i jeremic uzimaju pare od stranaca a vucic i njemu bliski i dragan informer od naroda srbije da nekazem seljaka kupuje malinu dzabe maltene a pravi se da je najposteniji i vucic ga je poslao da namerno prekine konferenciju djilasa jer vreme vucica je isteklo pa nemozr da zgrabi nekoliko stotina hiljada evrica mozda i on ima tetku u kanadi poz

  8. Svaki političar bi trebalo da bude spreman da daje odgovore na sva pitanja, pa i ona nezgodna. A, Đilas se nije poneo na pravi način. Još proziva pojedine medije, naziva ih medijima mržnje. a okružen je ekipom koja poziva na silovanje i vešanje.

  9. Mislim da gospodin Dilas nije taj koji treba da ocenjuje da li je neko novinar i kakav je novinar?Ovo je jos jedan pokusaj njegove medijske manipulacije i zasluzuje svaku osudu!Mislim da mu je gospodin Vucicevic postavio prava pitanja i da ima pravo da kritikuje njegov rad i da postavlja pitanja o poreklu tolikog novca,koji je na brzinu stekao!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.