Prepoznata medijska oaza

Pored atraktivnih programskih sadržaja domaće i strane produkcije novijeg datuma, posebnu vrednost našem Trećem programu, ali i notu posebnog šarma, daju biseri Programskog arhiva RTS-a
Mali ekran: Tatjana Ćitić, odgovorna urednica programa RTS 3

Ostavite komentar


  1. Publika se izgrađuje, vaspitava i neguje. Nažalost, današnje antivrednosti su usvojene upravo putem televizije i postale način života. Programi RTS, pogotovo Treći program, zatim i Drugi, a i dobar deo sadržaja i sa Prvog programa danas su izuzetno uređeni, a treba uzeti u obzir i kritike za naplatu TV takse. Takođe, TV Vojvodine, iako sam u prilici da gledam samo Prvi program emituje divne sadržaje. Druge kanale i ne gledam. Mislim da bi Treći program trebalo da zadrži koncerte klasične muzike, a putopisima i dokumentarnim emisijama, pak, smatram da je pre mesto na Drugom programu. Sve pohvale urednicima, čelu i čelom timu, i moja zahvalnost. Maštam o tome da uređujemo i vodim na Trećem emisiju o svetskoj književnosti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.