Presušio izvor u Vrnjačkoj Banji

Ostavite komentar


  1. Unapređeni šešeljoidi bi i čekić pokvarili. To je glavna osobina ove sekte: trka za brzom zaradom, jer, ko zna koliko će još biti na vlasti?

  2. U neposrednoj blizini izvora vode „Jezero“ je akvapark, koji je presusio izvor; u neposrednoj blizini drugog izvora, „Sneznik“, svemoćni banjčanin Babić zida zgrade s apartmanima i zagađuje podzemne vode, pa i „Sneznik“…
    Ako SNS bahata vlast ovako nastavi, uništiće celu Banju.
    Jadna Srbijo, šta si dočekala.

  3. Kao rodjeni vrnjcanin koji zivi u ovom nekada cuvenom i priznatom banjskom lecilistu, ne da sam samo ljut nego i besan na kompletnu olos koja je na vlasti u poslednjih osam godina a cine je vecinski SNS+preletacevici i SPS. Ne samo da su urnisali Vrnjacku Banju nekontrolisanom i bez ukusa i stila izgradnjom cime su doveli u pitanje kompletno mesto sa pijacom vodom vec su i vekovna mineralna izvorista gotovo unistili. Pored pomenutog izvora „Jezero“, upropascena je i „Topla voda“ a pogotovo izvor „Sneznik“ koji je bio primer lekovitostosti i bogate mineralnosti kako za obolele tako i za zdrave ljude. Na bukvalno desetak koraka od izvora „Sneznik“ nikla je ( uzurbano ) visespratnica sa stanovima za prodaju a cija se izgradnja povezuje sa bratom Zorana Babica SNS vedete i direktora „Koridora Srbije“ ( jos uvek u „ostavci“ – kad bi se zezali ), sto je u bliskoj proslosti bilo nezamislivo i bukvalno ne izvodljivo jer da je neko to i sapatom pomenuo bio bi iz istih stopa odveden u „Lazu Lazarevic“ na strucno posmatranje. Na zalost po mestane i samu Vrnjacku Banju na vlast su upravo „dosli“ ovi koji su stoprocentni slucajevi za ustanovu pod imenom „Dr Laza Lazarevic“. Vrnjcani su ih birali ( cast izuzecima ) vrnjcani i neka „ispastaju“ a na zalost sve nas je manje koji smo vec viseputa prevareni da se odupremo ovoj osionoj i bahatoj olosi i mafiji ( svih vrsta od urbanisticke pa redom ) koja je okupirala i koja je unistila bukvalno sve zasta su se uhvatili. Slicna je situacija u citavoj Srbiji tako da Vrnjacka Banja nije u tom pogledu nikakvi izuzetak. OLOSARIJUM i MAFIJOKRATIJA je na vlasti predvodjeni njihovim voljenim vodjom ( firerom ) Aleksandrom Vucicem, preostaje nam samo da vidimo dokle ce ovo da traje i dokle mi Srbi imamo sopstveno „trpilo“ a mislim kada ono bude jedanputa puklo, bice belaja i po krivcima i onim manjim „krivcima“ na vlasti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.