Preti nam nova i opasna epidemija malih boginja

Posledice sve manjeg broja imunizovane dece obaveznim vakcinama mogu biti veoma opasne

Ostavite komentar


  1. MMR vakcine su opasne. Kod dece mogu izazvati autizam i druga ozbiljna oboljenja.

    1. A, ti si naučnik neki pa imaš čvrste dokaze? Male boginje mogu dovesti do smrti, a ne MMR vakcina, dosta više s obmanom javnosti.

    2. Колико колатералне штете ковид изазива/прети да изазове, страшно.

    3. Lazna vest da doticne vakcijne izazivaju autizam je vec stotinama puta opovrgnuta: zna se ko ju je proturio, kada , a i zasto.
      Na zalost, uvek ih ima koji spavaju na casu, a posle se prave pametni.

    4. Dajte stvarno admini, zar nemate bar nekakav filter? Zašto puštate komentare o tome kako vakcine izazivaju autizam?! To je već matora priča, opovrgnuta mnogo puta, aman zar će sada svaka baba da se oglašava na Danasu?!

      1. Sve je manje pismenih ljudi u Srbiji i na zalost vracamo se u kameno doba. Svako ko zna da cita clanke na internetu je sebe proglasio ekspertom i donosi odluke o tudjim zivotima. Ja na zalost znam nekoliko deteta sa autizmom a ni jedno nije primilo vakcinu.

  2. Predsednik Udruženja pedijatara Srbije je samoizabran. Taj čovek se više vremena bavio politikom nego što je nosio beli mantil. Treba ispitati finansijske tokove u koje je uključen. Tek posle toga možemo da pričamo o infektivnim bolestima.

  3. Autizam je pervarzivni razvojni poremećaj, genetski je uslovljen. Period kada se primete prvi znaci autizma se poklapa sa periodom kada se prima prva doza MMR vakcine, pa zato postoji pogrešan stav da vakcina izaziva autizam.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.