Pretnje smrću ambasadoru Hilu nakon posete Filozofskom fakultetu u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. A šta je očekivao da će ga baš u ovo teško vreme kada su legli na srpske interese da mu neko nosi ruže jer je podržao čovjeka koji je javno ponizio sav srpski rod.

  2. Obilazi kolonijalni upravnik svoj posed i svoje podanike. Zašto budale prete, čemu se čudimo. Hill na sastanku oko izbornih uslova, Hill na UNS, skočiće i uz frižidera kao Prvorodjeni.

  3. Zašto se nigde ne spominje da se ambasador Hil našao i sa „predstavnicima studentskog parlamenta“ i braniocima srbstva bukvalno za istim stolom za kojim je sedeo i sa Gruhonjićem?

  4. „Studentski parlament“ Filozofskog fakulteta u Novom Sadu = mezimče našeg sadašnjeg Parlamenta (Narodne skupštine Republike Srbije).

  5. Mator sam u ne sećam se više šta su nas učili u školi, kako beše treba tretirati okupatora. Ne mogu da se setim pa to ti je.

  6. Vi ljudi niste normalni, ne mozete se tako ponasati ma ko bio u pitanju, kopate sami sebi jamu.

  7. Postoje tkz nezavisni mediji koji podrzavaju Gluhonjica uz spinovanje da je rec o lazi,da su intelektualci podrzali istog,da se svima preti smrcu….slicno kao kada Pink izvestava o vladajucoj stranci.Istina je negde drugde sto bi rakao Molder.
    ..

  8. Veoma sam zahvalan na dragocenoj informaciji da je SAD donirao opremu doticnoj antisrpskoj katedri. Do sad sam se stalno pitao zasto Dinko lupeta kad god ima priliku (Dubrovnik je samo epizoda)…

  9. Sami smo mi sebe okupirali i pokopali. Nije nam potreban neprijatelj spolja, domaći nas već jaši punih 12 godina.

  10. Dinko Gruhonjic je covek koji je za Srbiju uradio vise od bilo kod tupavog nacionaliste. Namestaljka koja mu je priredjena ocigledno iz vlasti dolazi upravo zato sto Dinko ume lako da objasni kakvo zlo su naprednjaci i socijalisti.

  11. Zasto se preti namesniku kolonijalne uprave i njegovom domacinu uvazenom profesoru? Nije lepo, oni rade u interesu nasih prijatelja iz SAD koji su nam uvek pomagali… da nas nestane…

  12. @Brane
    Ti ponizavas sebe i celu Srbiju jer dozvoljavas da ti drugi tumace sta je neko rekao.

  13. A šta je očekivao da će ga baš u ovo teško vreme kada su legli na srpske interese da mu neko nosi ruže jer je podržao čovjeka koji je javno ponizio sav srpski rod.

    A što ne pomogneš sebi i da izađeš iz tog problema iluzija u kojem se nalaziš, i da prestaneš braniti i čuvati narod od ne postojećeg neprijatelja. Mada se tačno vidi identičan način razmišljanja koje Oskarovi mediji poturaju ovome narodu već deceniju., ne postojeći neprijatelji, dizanje tenzije.

  14. Амбасадор није дошао на Филозофски факултет у Београду, да пружи подршку професору Милошу Ковићу због прогањања од стране колега са катедре.

  15. Ko mu daje za pravo da ide u Novi Sad i potpaljuje vatru.Dali može naš ambasador u Ameriku da podrži Teksas da se otcepi od njih?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.