Policija sprečila aktivistkinju DS iz Novog Sada da se ukrca u avion, pa joj pretresala stan

Ostavite komentar


  1. @Pavle Izjavama se ne rusi drzava, vec autokratijom i pljackom. Ono kao sto to rade vasi istomisljenici.

  2. Cilj ovih čestih privođenja proteklih dana jeste zastrašivanje, ali ne treba smetnuti sa uma i da se ti slučajevi počnu prihvatati , zbog broja ponavljanja, kao redovna pojava, što je jako opasno. Žele da stvore atmosferu u kojoj nije ništa neobično da vidim kako policija odvodi komšiju. Da je to ok i prihvatljivo, jer su ga sutra pustili. Svi ćemo, tako, doći u situaciju, da kada čujemo zvono na vratima pomislimo, sad su došli po mene. Svi ćemo imati dosijee, šaputati, osvrtati se, osluškivati korake u hodniku… To je cilj.

  3. Kriminalna organizacija poznata kao SNS kontrolise policiju i koristi je za ostanak na vlasti zarad dalje pljacke drzavne svojine .

  4. @pavle Milica nije neko ko pljacka budzet i unazađuje ovu drzavu kao SNS, a ti trci po sendvic i dnevnicu!

  5. Држава, у смислу вршилаца власти, бори се против слободе изражавања мисли и ставова. Постали смо држава безакоња!

  6. Prvi put čujem da rušiš ustavni poredak ako ne misliš kao vlast. Ustavni poredak se ruši nepoštovanje Ustava a svi znamo ko to radi svakodnevno.

  7. Tako je bilo u varsavskom paktu.Cak ni u familiji nije bilo slobodnih razgovora,svako se bojao da je neko cinkatis u porodici pa ce ga jednostavno ako nesto kaze progitati mrak.E takvo drustvo podrzava samo onaj ko vrsi represiju nad drugima.

  8. Моја сазнања из литературе и живота, указују на почетк краја!!!

  9. Zastrasivanje i teror nad gradjanima Srbije poprima maligni oblik. O svemu pod hitno treba obavestiti Evropski Parlament !

  10. Paranoja, teror, gaženje dostojanstva, bahatost…mi smo u pravoj ogoljenoj diktaturi.

Ostavite komentar


Društvo

Majke iz Bačke Palanke kreću put Beograda da podsete Vučića na neispunjeno obećanje 10

Majke iz Bačke Palanke kreću put Beograda da podsete Vučića na neispunjeno obećanje

Svakodnevno daje obećanja, a na predizbornim mitinzima mogao je i da vidi šta građani traže i da se zapita zašto od njega. Godine 2022. u Bačkoj Palanci majke sa decom koja imaju smetnje u razvoju odlučile su se, za u ovom trenutku hrabar potez - da podignu transparent kako bi predsednik Srbije video i njihov decenijski problem. Dnevni boravak za svoju decu koji su tada tražile i dan-danas nije sazidan, a rok za izgradnju je prošao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. i 18. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.