Pretučen jedan od organizatora protesta u Novom Sadu

Nakon održanog skupa #1od5miliona

Ostavite komentar


  1. Neka policija otkrije ko ga je napao, a takav napad ne mora ne mora da politicki motivisan.

    1. Pustimo da nadlezni organi odrade svoj deo posla. Hahahaha… Puna podrska za momka!

  2. Milosevic je devedesetih napravio od radikalnih dodjosa centar i bastion radikalizma.Vojvodina je okupirana domacim i dodjoskim radikalima.Pogledajte ko vlada nasim gradovima.Vladaju ljudi poreklom iz Bosne i Hrvatske,kriminalne proslosti i clanstvom u srs isns.

    1. Prijatelju, sugradjanine, jedini grad gde su radikali pobedili na prvim lokalnim izborima 1993. Bio je Novi Sad. Centar grada je glasao sa njih! Al ne drugi su krivi. Nema vece provincije od Novog Sada.

  3. Da nisu slučajno Boško Obradović i njegovi batinaši organizatori. Oni su poznati po nasilju, a ni u jednom trenutku nije upotrebljena sila protiv njihovog bahaćenja. Zbog želje da na bilo koji način privuku medijsku pažnju na sebe, spremni su da urade svašta.

    1. Kako te nije sramota? Sigurno su i B. Stefanovica napali, pa onda i dvojicu momaka iz „Krova nad glavom“, pa i ovog decka. Profavanje tela je casnie zanimanje od botovanja.

    2. neka trče golišavi po terenu kad nastupa fudbalski tim Srbije!

  4. Naravno da je strašno pretući bilo koga,naravno da siledžiju treba uhapsiti i procesuirati ali se pitam: zašto se taj Bagarić bavi nečim što nije za njega,ne bar u njegovim godinama,zašto taj Bagarić ne gleda svoja posla,studira i završava fakultet,za šta i protiv čega se taj balavi Bagarić bori,šta njemu ne valja,politikom se bavi zbog para koje su mu obećane,a nikako iz ubeđenja jer on i ne može imati ubeđenja u tim godinama.Sve u svemu,mali: dobio si šta si dobio;neću reći šta si zaslužio,mani se onoga što nije za tebe i okreni se onome od čega treba sutra da živiš,od politike sigurno nećeš,ona je za neke druge…

  5. Dodjosi su izgradili ovu rupu od NS ,od ruina su napravili Evropski grad ,zato se klanjam tim ljudima iz Republike S i Krajine,hvala braco !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.