Draško R. (36) iz Požarevca, dovezen je u požarevačku Opštu bolnicu «Dr Vojislav Dulić» sa povredama na glavi i telu, koje su mu, tokom tuče, nanela dvojica kostolačkih sindikalaca.

Do ovog napada došlo je u hotelu «Kostolac, u nedelju, 20 minuta pre ponoći, kada se Draško sukobio sa dvojicom sindikalaca kopa «Drmno» i preivrednog društva PRIM.

– Povređeni je izjavio policiji da su ga pretukli sindikalac koji radi na ugljenokopu, sa nadimkom «Tane», i sindikalac iz privrednog društva PRIM, sa nadimkom «Mile». Oni su, nakon svađe, fizički nasrnuli na Draška, udarajući ga rukama i nogama po glavi i telu. U ovoj tuči razbijeno je i staklo na vratima hotelskog restorana, na površini od oko 3,5 kvadratnih metara – kažu u istrazi. Draško R. prevezen je u kostolački Dom zdravlja, gde su mu konstatovane povrede glave i tela u vidu hematoma, rasekotina i oguljotina. Zbog težine povreda, on je iz Kostolca prevežen u požarevačku Opštu bolnicu. Identitet kostolačkih sindikalaca koji su pretukli Draška R, kao i razlozi i okolnosti tuče, biće utvrđeni tokom istrage, koja je u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari