Preventivni pregledi u domovima zdravlja 8. oktobra

Ostavite komentar


  1. Sve pohvale za preventivne preglede.Kućice zdravlja su pun pogodak, oduševljena sam organizacijom i ljubaznošću osoblja. Šteta što ovakvih akcija nema po selima i manjim mestima.

  2. Molila bih novinare da objave: Na celoj opsiti Palilula u Beogradu , pregled je bio moguc samo u Knez Danilovoj !!!! Da li su to svi domovo zdravlja u Beogradu . OVA AKCIAJ PREVENTIVNOG PREGLEDA JE CISTA LAZ !!! Zvala sam mnogo DZ na opstini Palilula i svi kazu “ ne verujte svemu sto cujete i procitate“ Toliko od mene !

Ostavite komentar


Društvo

"Treba medijski zamaskirati da je negde ipak izgubio": Vučić u Nišu na dan konstituisanja skupštine opštine Medijana, jedine u Srbiji u kojoj je opozicija pobedila 8

„Treba medijski zamaskirati da je negde ipak izgubio“: Vučić u Nišu na dan konstituisanja skupštine opštine Medijana, jedine u Srbiji u kojoj je opozicija pobedila

Nakon što je danima unazad najavljivano da je konstituisanje niške opštine Medijana, jedine opštine u Srbiji u kojoj je opozicija pobedila, a ta pobeda joj "priznata", zakazana za 23. jul pre podne, iz kabineta predsednika Srbije danas je stigla najava da će on u isto vreme posetiti Niš, kako bi podržao kapitalne investicije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.