Prijava za master studije FPN 1

Prijava na konkurs za upis na master akademske studije na Fakultetu političkih nauka trajaće od 15. do 25 septembra, svakog radnog dana od 13 do 15 sati.

Prijemni ispit će biti održan od 26. do 30. septembra, preliminarne liste će biti objavljene 5. oktobra, a konačne dva dana kasnije.

Rangiranje kandidata će se vršiti na osnovu prosečne ocene stečene na prethodnim nivoima obrazovanja i provere znanja, sklonosti i sposobnosti (test, esej, intervju).

Prema uslovima konkursa, u prvu godinu studijskih programa master studija mogu se upisati kandidati koja su završili osnovne akademske studije na Fakultetu političkih nauka ili drugom fakultetu iz grupacije društveno-humanističkih nauka, kao i lica koja su završila osnovne studije u četvorogodišnjem trajanju na FPN- u ili nekom drugom fakultetu iz grupacije društvenih nauka po propisima koja su važila do stupanja na snagu Zakona o visokom obrazovanju.

U prvu godinu studijskog programa Socijalni rad master akademskih studija, mogu se upisati samo lica koja su završila osnovne akademske studije socijalne politike i socijalnog rada, kao i oni koji su te studije završili po starim programima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari