Test opšte informisanosti sa FON-a: Da li biste položili ovogodišnji prijemni ispit za Fakultet organizacionih nauka?

Ostavite komentar


  1. Браво, одушевљен сам упитником, тако би сви факултети требали да раде, а не поклоњене петице да буду мерило.Браво за тест.

  2. @Lidija
    Ubistvo ili pokusaj ubistva znacajne licnosti naziva se atentat. Ne znam sta ti nije jasno.

  3. Odlican raznovrstan test!Specijalni izrazi koji se koriste u testu, su slicnih pojmova ,tako da se omane lako! E koriste se svakodno tesko ce ih student prepoznati? I

  4. Ovaj test se može uraditi sa visokim rezultatim, bez bilo kakvog spremanja. Za razliku od onog koji ste kačili pre neki dan za Filozofski fakultet u Beogradu. Fon je smešan

  5. Izvinite, ali ovi nije test opšte informisanosti. Ovo je test u kojem ima pitanja iz opšte informisanosti, a ostala su vrlo konkretno vezana za menadžment, finansije, ekonomiju… što bi možda mogli da znaju inpakše pripreme učenici srednjih ekonomskih škola, jer sigurno nije stvar opšte informisanosti nešto poput distantne participacije.

  6. Wiki je platforma za kolaboraciju, na kojoj svi koji pristupaju mogu da menjaju sadrzaj (Za razliku od klasicnih web stranica, gde administrator menja sadrzaj)
    Na pitanje 27. tacan odgovor moze biti samo Wikipedia, nikako Wiki.
    Postoji bezbroj wiki platformi, koje nikakve veze sa enciklopedijama nemaju.

    Toliko o strucnosti ljudi koji sastavljaju test…

  7. 20. Malo je preterano za tvorce Alan Forda u testu opste informisanosti traziti prava imena Maksa Bunkera I Magnusa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.