Prinuđeni da voze 50 kilometara zaobilazno

Sutra protest meštana Elemira i Taraša zbog zabrane saobraćaja nasipom

Ostavite komentar


  1. Pre mnogo godina, na jednom "zboru birača", elemirci su, solidarišući se sa tarašanima, kojima je ovaj put, po dolmi, najveća pomoć, kada ne radi skela, doneli odluku, da se isti gradi. Opet, posle mnogo godina, nasip je podignut oko 1 m, a, na asfaltiranje smo čekali, dosta godina i onda, kada je tih 5 km urađeno, OSIM 7/8 METARA, za spoj sa magistralnim, Zrenjanin-N. Sad, koji nedostaje, a, ne znamo ZAŠTO TO NIJE ODMAH URAĐENO!?, SAOBRAĆAJ JE ZAUSTAVLJEN!!!
    Inače, to je veliko skraćenje i za putnike iz Kikinde, Bašaida, Melenaca, koji su kroz Elemir vozili za N. Sad. Priča se, da se jedan stanovnik Proleterske ulice, žalio na povećanu buku, od dodatnih automobila, pa mu je izgleda, "jaka" žalba usvojena! Može biti! Pozdrav iz Elemira!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.