Pripremno ročište za Jovanjicu 2 otkazano dvadeseti put

Ostavite komentar


  1. Neobavesteni bi pomislio da bas i ne izgaraju od zelje da saznaju istinu. I kako to da nikome nije palo na pamet da priupita Vulina sta je on to zalivao u Jovanjici? Prica se po kuloarima da je upravo zbog toga i dobio funkciju koju drzi danas.

  2. STA VAMA FALI IZ LISTA DANAS????? Moj komentar ne objavite, ali obog usranog SNS bota “rodjak sa sela”, OBAVEZNO OBJAVITE???? Jeli vama TREBA pravo misljenje NE POTPLACENIH gradjana, ili NAZOVI misljenja, ovih placenika i nikogovoca.

  3. Idemo na protest za Jovanjicu. Najstroze kazne za sve koji su zataskavali slucaj

  4. @ Danas…Pa ni ovo nisu trebali da ti objave jer si brate mnogo nepismen. Ja za razliku od tebe nisam politički ostrašćen pa mogu da pratim sve medije, a hvala Bogu mogu sam da ocenim šta smrdi a šta miriše.

  5. Јовањица наша дика, што пожелиш то и наслика!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.