Prištinski mediji: Izdat međunarodni nalog za hapšenje Milana Radoičića

Ostavite komentar


  1. I šta ćete sad ? Ako ga izručite kula od karata se ruši, ako ga ne izručite izbaciće Srbiju iz interpola. Kosovski politicari su 100 koraka ispred AV i njegove kamarile.

    1. Vaš komentar je apsolutno na mestu.Pitanja je uvek pametno, a niko ne daje niti jedan smisleni odgovor.Pokušajte vi ,ja ne znam.

    2. Izbacice Srbiju iz Interpola? Na osnovu poternice koju je izdala jedna nepriznata paradrzava koja uopste nije ni clanica Interpola? Sto koraka ispred? Na cemu si ti?

      1. Ocito je da niste upuceni. Izguglajte ko predstavlja Kosovo u interpolu. E, tak ko predstavlja taj je raspisao poternicu.

        1. Francuska, Slovenija, Madjarska nisu postupili prema medjunarodnoj poternici koju je izdala Srbija i bog toga nisu ibaceni iz Interpola. Srbija nece postupiti po politickoj poternici koja je izdata od strane „drzave kosova“ i isto tako nece biti izbacena iz Interpola niti snositi bilo kakve sankcije.

      2. Covek u pravu 100%. Nasa je samo bedna reakcija a oni kolo vode..

    3. Kako neka država koja nije članica Interpola može da raspiše „Medjunarodnu poternicu“ i to samo na osnovu optužnice.
      Da posetim, protiv Tačija (za ubistvo i ranjavanja šest policajaca) u Drenici i Haradinaja za ratni zločin u Klečki i silovanje i ubistvo romskih svatova u Hotelu „Erenik“ u Djakovici, na osnovu pravosnažne presude postoji Interpolova poternica pa nikome ništa.
      Jedina mogućnost je kao u slučaju Andrije Draškovića da porodica Ivanovića podigne optužnicu pred nekim sudom u zemlji članici Interpola, odnosno Srbiji jer se zločin desio u Srbiji i da se nakon donošenja presude, Srbija raspiše poternicu.

      1. E pa Miodraže iz Peći, vidiš da može! I ne samo da to može, nego, verovao ili ne, došao je kraj ubicama i srpskim siledžijama sa Kosova. Žao mi je što će samo par njih biti u zatvoru na Kosovu, dok će ostali (uključujući verovatno i tebe) biti poslati u neke druge krajeve Srbije (Istok) da radite upravo ono što ste radili na Kosovu! Da zauzmete državne pozicije (sudovi, tužilaštva, inspekcije, policija…) i iživljavate se na lokalnom stanovništvu…

        1. E, pa Marko, za izbegavanje saslusanja bez pravosnazne presude se ne moze traziti izrucenje, nego sve je to u domenu naklapanja kao sto je tvoja optuzba mene (vise imam osnova da tuzim tebe stop me nazivas ubicom sa Kosova, jer tvoja ID addresa je poznata redakciji i moraju mi je proslediti ako te tuzim) je neosnovano i na nivou rekla – kazala. Ipak, postoje tajne optuznice na osnovu kojih ce hapsiti potencijalne povratnike. Pa i takse su uvedene da se oslabe privrednici KiM, koji su poslovali sa Srbijom i R. Srpskom.

  2. …verovatno če mo se inatiti i odbiti da ga izručimo, to i očekuje EU. Naravno posle kreće kažnjavanje u vidu sankcija a u medijima već poznate fraze: nepravedno, nije u skladu sa međunaridnim pravom itd. što bi rekli:“već viđeno“!

    1. I ova konstatacija je smisaona,ali se pitam i sada,kakav odgovor vi dajete,štanraditima da se svi zadovolje,to,niko,od nas ne zna,ali komentarišemo i pametujemeo.Šta raditi,molim vas recite nemojmo svi čekati da Vučić i vlast povuče korake jer će mo opet biti pametni i samo kritikovati,pa to je najlakše,kritikujemo sami sebe,ili ga isporučimo ili ga ne dajmo,po meni nema trećeg.DALI SMO SVE K0JE SU TRAŽILI PA ILI NASTAVIMO,ILI PRESTANIMO.

      1. Ova vest moze samo da nas obraduje ukoliko je tacna…Ubistvo i osumnjiceni se mira izruciti…Eto konacno prilike da ova kriminogena hobotnica ode na celu sa mafijom…i znace se ko je ubio Olivera Ivanovica ..AV rece pre da on nije ubio…tako kaze poligraf….Prosto nas je SEAMOTA KOLIKO SMO UVERENI U TO….VUCIC BROJI POSLEDNJE DANE ..konacno ce dolijati..i on i svi SNS LOPOVI…NARODE RADUJ SE DOBRA VEST JE TO YUPII

        1. Stvarno je jupi. Ako je ovo način da se skot skine to znači da će biti skinut od spolja a da smo mi gomila idiJota koja za to nije sposobna. To takoće znači da će zapad samo promeniti klijenta a sve ostalo će biti isto. I EU i Kosovo (tadoćeva mudrost), i Kina i SAD, I Rusija i Saudi Arabija. Već viđeno x puta. Samo vam je rmbanje za 35 banki garantovano jer za više niste. I Jupi i Kokta.

        2. @Dragan

          A ko kaze da je taj Radoicic ubica? Haradinaj, Taci, Ljimaj i Veselji? Ne znas ko je od njih veci krimos i ubica i oni su za tebe kredibilni kada je u pitanju podizanje optuznice, njih kao zanimaju istina i kaznjavanje zlocina a ne sopstveni interesi?

      2. Postovani ,,Bota“, ovakvim komentarom pokusavate da umanjite odgovornost svemoguceg. Zbog cega pitanja postavljate sebi i nama svima?
        Lazima, da ima resenje za sve, uspeo je da vas ubedi da glasate za njega. Mnoge druge nije. Shvatite, Vucic je izgubio sve bitke od 90- ih do danas. Gde god ga je bilo, Srbi su gubili teritorije, zivote i prijatelje. Srbija je postala meka za placene ubice i mafiju. Da, imam svoje misljenje po tom pitanju i iznosim ga pred prijateljima i meni bliskim ljudima. AV je placen debelo, da resenje nadje. Nece ga imati i uvesce Srbiju u sukob ali ovaj put Srba vise biti nece. Rodjen je da sahrani ovu divnu zemlju. Hulja

      3. @Bota Da li Vi uopšte znate za kakvim čovekom je ova poternica izdata?! Poseduje pola Kraljeva i četvrtinu Srbije. Šta mislite, čiji je restoran na Pančićevom vrhu? Ko uporno i besomučno štiti Jutku, čoveka koji bi u svakoj normalnoj zemlji odavno odsluživao višegodišnju kaznu? Niti jedna kesica štapića na sever Kosova ne dolazi bez njegovog znanja i njegovog tala. Krupnije stvari da ne pominjem. Njegove mašina su na gradilištima po celoj Srbiji. Verovatno sposoban neku čovek…….Reklo bi se pšo faci. A Vi o patriotizmu, klasičan SNS standard, „ko o čemu, baba o uštipcima“.

        1. U odnosu na one koji su izdali poternicu je prava dobrica i postenjacina.

  3. E pa Miodraže iz Peći, vidiš da može! I ne samo da to može, nego, verovao ili ne, došao je kraj ubicama i srpskim siledžijama sa Kosova. Žao mi je što će samo par njih biti u zatvoru na Kosovu, dok će ostali (uključujući verovatno i tebe) biti poslati u neke druge krajeve Srbije (Istok) da radite upravo ono što ste radili na Kosovu! Da zauzmete državne pozicije (sudovi, tužilaštva, inspekcije, policija…) i iživljavate se na lokalnom stanovništvu…

Ostavite komentar


Društvo

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima 10

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima

Pokret "Kreni-promeni" ocenio je danas da je potrebno hitno rešiti problem "nehumanih uslova" u porodilištima u Srbiji i nepostojanje klima uređaja.Izvršna direktorka "Kreni-promeni" Marina Pavlić na društvenoj mreži "Iks" kazala je da im veliki broj porodilja piše o nehumanim uslovima u porodilištima, kao i da usled nedostatka klima uređaja majke i bebe imaju jako teške uslove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.