Pritisak da se ugasi Krik

Ostavite komentar


  1. Pa, valjda sud ocenjuje sta je validan dokument, a i dosta je lazi u Srbiji. Treba tuziti svaki medij koji iznosi lazi, a odstetu treba uplatiti u humanitarne svrhe.

  2. Pa gde je razum u ovoj konstataciji, gospodo? Dakle, možemo da lažemo, lajemo, pljujemo, radimo šta hoćemo, a kad nas neko za sve to tuži, onda je to pritisak na mediji. Da imamo medije, ne bi te gluposti ni objavljivali, a onda ni pritiska ne bi bilo. Kako naš narod kaže, upamet se novinari, pa će sve doći na svoje mesto!

  3. Nesmemo dozvolkiti da se novine kaoo što su Danas i istraživačko novinarstvo ugasi, jersmo tada svi mi ugasili. Ako dođe do problema svi građani koji vole ovu zemlju i neće da je napuste treba da finansijski pomognu da svi oni prežive jer je to jedan od uslova da i mi mentalno, duhovno a i fizički preživimo.

  4. Па, чему онда страх (од казне) ако КРИК има документа којима поткрепљује све своје објављене наводе о Рајским папирима? Управо овакви написи у новинама, којима се унапред износи сумња у непристрасност суда (пресуда заправо!), представљају недопустив притисак на поступајућег судију. Међутим, ствар је више него једноставна, или је КРИК писао истину или је КРИК лагао-ту нема средине. Видећемо.

Ostavite komentar


Društvo

„Woke“ postala fantastična reč koja sve plaši, kao i „Šolak“ 10

„Woke“ postala fantastična reč koja sve plaši, kao i „Šolak“

Profesorka u penziji Fakulteta političkih nauka (FPN) Jelena Đorđević, govoreći o kritikovanju Woke kulture od strane vlasti, rekla je da će reč "Woke" za vlast postati fantastična reč koja sve plaši, kao što je i "Šolak". Novinarka Jovana Gligorijević ističe da navodi "Woke ugrožava porodične vrednosti" jesu propagandna kampanja koja dolazi od svetskih konzervativnih političara, među kojima su i Tramp, Putin i Orban.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.