Da li je pritisak stranih službi na Srbiju veći nego ikada, kako tvrdi Vučić?

  1. Sta drugo radikali znaju bolje da rade nego da optuzuju druge za ono sto oni rade ili da traze neprijatelje. Pa svi se bre sjatili da za*ebavaju mocnu Srbiju, nemaju pametnija posla. Covek je hodajuca nesreca. Ovi sto ga glasaju sutra nemoj da se zale i kukaju kada problemi zakucaju i na njihova vrata jer nas to sigurno ceka sa ovim na celu drzave. Samo inat i nista vise od ovog naroda ne mozes da ocekujes. Muka mi je.

  2. Zasto bi bio, vec svim strancima daje sve sto traze i ne traze
    Da je zensko bio bi najveca radodajka.

  3. Pa kako nije pritisak pogledajte samo jednog ambasadora šta radi , kako navodi na svoju vodenicu iako nema nikakvog osnova za nešto što priča , a takve su i strane službe , četvoro očiju treba da otvorimo, i ništa više da nam ne uvaljuju na šta moramo da trošimo novac ili da ga tražimo jer tako nam uvaljuju ko zna šta da ne pričam , to je kao kada pozajmite novac od loših ljudi za nešto na šta su vas prethodno navukli znajući da će vam za to trebati pare a onda vam dodatno utrape ko zna šta što vam uopšte ne odgovara da već sada ne pričam poznatu stvar .

  4. On to iz ličnoh iskustva pošto in radi za strane interese da bi zadivoljavo svoje potrebe da vlada i krade!

  5. Molim, kako zna ekselncija Hil da mi želimo u EU , odkud zna , i on hoće pošto je 100 odsto siguran da nam pomogne u tome . Zar to nije pritisak a gde je ostalo što radi , on stalno pritiska pritiska , pritiska , navodi, dokle , ostavite nas na miru , mi ćemo svojim putem, onako kako se nama svidja .

  6. Dijareična obraćanja narodu su deo Acovog repertoara manipulacija za skupljanje jeftinih političkih poena. Istina je da srpske službe pojma nemaju o strancima jer se bave praćenjem opozicije, NVO, javnih ličnosti, raznih protivnika vlasti, novinara, profesora i sl.

  7. Pritisak stranih službi na Vučica nikada niži, ako uopšte i postoji, jedini pritisak u Srbiji je onaj koji Vučic vrši nad sopstvenim narodom.

  8. Izvinite, a ko je ovaj jadnik pored AV? Nesto je kao poznat, ali izgleda kao nekadasnji davalac reci i opomena opoziciji, ali sad nezna da progovori pa mora AV da objasni kako je „najveci moguci pritisak na BIA. Bas je pravi „orlic“, nije vise mocni glavnokomandujuci u Skupstini Srbije. Sreca da su nasli pravu zamenu, ali onemece i ona kad prestane da psuje i da preti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.