Pritužbe na ponašanje državnog tužioca tokom saslušanja Amfilohija

Ostavite komentar


  1. Већ видим наслов у Новостима: „Митрополита Амфилохија бацили лавовима у подгоричком зоо-врту!“…

    1. Nije ti komentar na mestu. Poštuj makar godine. I moja majka ima 83. Duša joj u nosu.

      1. Neka je na zdravlje tvojoj majci, da pozivi jos dugo, ali ona se ne bavi politikom, ne kune i ne proklinje kao doticni, ne uvodi ratne zlocince u Cetinjski manastir, ne negira postojanje jednog naroda a druge vrijedja…

        1. Veliki Evropejcu i demokrato i legalisto, a sad mi kazi jel mu za nesto od ovoga sto si naveo sude.
          A, i da mu sude, maltretiranje optuzenoga nije po tim tvojim vrednostima.
          Nama nije Vucic potreban, dovoljni smo sami sebi da se pobijemo.

    2. @milivoje @miki
      slažem se sa vama
      /
      Amfilohije se ponaša kao svetac i misli da je van svakog zakona,
      on se godinama unazad ponaša da je nedodirljiv za „ovozemaljske zakone“,

      1. Navedite jedan primer tog bezakonja Amfilohija Radovića, osim, što odbija da ljubi d.e gospodara i vlasnika celokupne „flore i faune“ Crne Gore, poput Vas i Vama sličnih, što je za milogorske gnjide vrhunski zločin.

      2. Evo se javlja jos jedan ateista koji ne moze da shvati da covek koji ceo zivot veruje u Boga i onozemaljsko nece da bude ateista kao i oni i veruje i prihvati ovozemaljsko. Da ti dotakao bilo koju religijsku knjigu bilo koje religije mozda bi makar informativno do tebe dosla trunka znanja da ko veruje u Boga u hriscanstvu veruje i vecni zivot u Raju ili vecene muke u Paklu koji odredjuje cinjenje u kratkotrajnom zivotu u telu coveka. VECNE!!! I sta neki beznacajni diktatori sa njihovim prolaznim kapricima ukalupljenim u besmislenim “zakonima“ mogu da promene u shvatanju coveka koji je ceo prolazni zivot posvetio pripremi za izlazak pred Boga??? Da mu nece kao komunisti propisati istim tim “zakonima“ da nema Boga? Da li si ti normalan?

    3. Nisu bili samo lavovi oko Amfilohija, dosli su i tigrovi i pume.

      Otkad Vucelic postade vernik?

    4. A ja vidim naslove u medijima Don Mila Korleonea, kako je Mitropolit Amfilohije Radović, šef zločinačke družine i eksponent KGB-a, UDBE i velikosrpkih hegemonista, koji pokušava da uruši „faktor mira i stabilnosti na Balkanu“ i svrgne sa vlasti personifikaciju demokrate u liku Don Mila?! To što ste Vi bezbožnik, ili arnaut, prikriven pod ovim tako karakterističnim imenom i prezimenom, ne daje Vam pravo da se sprdate sa verskim liderima bilo koje verske konfesije.

  2. Apsolutno je neprihvatljivo način na koji Crkva rješava pitanje imovine.Umesto da kao i svi ostali idu na sud sa vlasničkim papirima oni pokušavaju da ruše Državu .Sporni zakon nije doneo Milo Djukanovic nego Skupština kao najveći organ.Organizovanje protesta (litija) u ovo vreme zaraze je porazno za Crkvu,koja ljudske živote (živu Crkvu Hristovu) stavlja ispred svojih “livada i njiva”.Druga stvar, ovakav način borbe je već unapređenje osuđen na propast posto ojačava “drugu stranu” a već je vidjen u raspadu Juge kao i njegovi rezultati.Pa zašto Crkva ne ostavi nešto Gospodu kao jedinom i najvećem Sudiji da to resi nego radi tako da izazove krvoproliće medju braćom istovrsnom.

    1. Hahha! Jel ti stvarno verujes to sto pises pa u Crnoj Gori je crkva starija od drzave kakvi vlasnicki papiri i katastri od pre 1000godina,a sto se tice Mila koji koristi frazu „Drzava to sam ja!“ ne bi zeleo da komentarisem pametnome dosta.

    2. Klasicna zamena teza.Ne pokusava Crkva da resava imovinska stanja vec Milo sa nakaradnim zakonom protiv samo pravoslavne crkve.Ako kao nevernik oce svoju crku neka pravi i svoje hramove i da ne prisvaja visevekovne pravoslavne i proteruje monahe i svestenike.

    3. Sve ovo je počelo daleko pre korone. Vlast tp koristi da provlači sve što može. Na neli način im se mora suprotstaviti

    4. Iste reci su govorili i komunisti montenegrini 1945 kada su pobili 98% svestenika u Crnog Gori i isto pred sudovima oteli 99% imovine u vlasnistvu crkve vekovima pre Marksa i njihove zatucane ideologije, pa tako i ti rezonujes. Hitler je isto rasnim zakonima pred sudovima u krematorijumima zakonski u pepeo pretvorio 6 miliona Jevreja i jos koji milion Slovena. Ni te zakone nije donosio ni Tito ni Hitler nego njihve “skupstine“. Vredjas inteligenciju svakog pismenog coveka kad napises da jedan diktator i mafijas, konvertit 3 ideologije, 2 vere i 3 nacije koje su mu stajale u licnoj karti nema nista s tim u banana drzavi. Daj da “rješavamo pitanje imovine“ diktatora? Odakle drzavnom sluzbeniku od fakulteta pa do penzije jos malo, stotine miliona evra ako ne vec i milijarde? Njemu se smesi model Causeskua i Pinocea zato ce ubijati ako treba do zadnjeg samo da ne zavrsi kao oni.

      1. Niko ne govori o 1000 godina, tu ste glupost vi izmislili, no govori se o 1918. godini kada je ukinuta, oružjem okupatora, samostalna Crna Gora, koja je bila VLASNIK svih crkvenih dobara! Traži se samo ono što je Aco „palikuća“, bespravno prepisao SPS, koja je tomos dobila 1922.g., tj. platila!(vaši, a ne Milovi izvori)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.