Pritvor vozaču i putnicima iz "bentlija"

Ostavite komentar


  1. Ne opravdam, čak naprotiv, osuđujem ponašanje navedenih osoba, samo ne znam ne znam da li su zadrzal i osudili sina Željka Mitrović?
    Da je u pitanju bila neka druga osoba umesto našeg dragog predsednika nisam siguran da bi ih iko zadržao. Nama treba država koja prvenstvtveno štiti građane i vodi računa o pravima građana, a ne samo o državnim funkcionerima koji koriste svaku priliku za ličnu promociju.

  2. Nije mi jasno otkad je pritvor za saobraćajni prekršaj. Uticaj na svedoke, možeš misliti. Cveće nisu sigurno ali ovo je mazanje očiju kao i do sada

  3. Bio napad ili ne takvim vozačima mora da se stane na put. Bahatost u saobraćaju ne sme biti tolerisana, takva vožnja ugrožava nevine živote. Nije bitno ko se nalazi u kolima da li je to Aleksandar Vučić, neki drugi čelnik ili običan građanin.

  4. Dokle više bre ti navijači, pripadnici obezbeđenja i slični tipovi? Hapsite to već jednom. Da nisu naleteli na Vučića, naleteli bi na nekog drugog te večeri, garant. Možda bi i ubili nekog.

  5. Ovaj slučaj zaista mora jako ozbiljno da se ispita. Nije ovo ni malo naivno. Ljudi imaju kriminalne dosijee, i vrteli su se tu u krug dok nije naišao predsednikov automobil. Bojim se samo da su Vučićevi protivnici sa reči prešli na dela i da su ovim činom hteli da ga zaplaše…

Ostavite komentar


Društvo

Fatona Hajrizija na Kosovu smatraju patriotom: Sugrađani ne veruju da je ubijen 10

Fatona Hajrizija na Kosovu smatraju patriotom: Sugrađani ne veruju da je ubijen

Faton Hajrizi sa Kosova ubio je policajca Nikolu Krsmanovića i ranio policajca Vjekoslava Ilića kod Loznice, a ubijen je dan posle. O Hajriziju dolazi dosta informacija - pobegao je iz zatvora nekoliko dana pre nego što je počinio ubistvo, a navodi se i da je bio pripadnik OVK. Međutim, uprkos svemu, njegovi sugrađani ga nazivaju patriotom, a kažu da ne veruju da je ubijen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.