Privatizacija pala na prvoj plati

* Zaposleni tvrde da im zarade nisu isplaćene od aprila, a da na novac za prevoz čekaju još duže * Saša Mirković: Mnoge lobističke grupe pokušavaju da unište list Sport samo zato što sam ja rekao ne Vučiću
U FOKUSU: Zbog lošeg materijalnog položaja i otpuštanja dvoje kolega zaposleni lista Sport stupili u štrajk

Ostavite komentar


  1. Vala sta sve papir trpi – sve same klevete i lazi; pa pogledajte samo to posteno i neiskvareno lice, covek da mu zivot/kucu/auto u ruke poveri; a oni nasli da blate coveka.
    Sram ih bilo sve redom, nemaju vere ni morala. A i ti radnici, sta bi oni – platu svaki mesec? Jos ce da kazu da su gladni ("jedes, jedes… svaki dan jedes?") i goli/bosi.
    Kuda ide ovaj danasnji svet..?

  2. Плату, као оставштину комунизма, треба одмах укинути. Чему то?
    Сваки новинар треба да отвори свој медиј, интернет портал, да буде власник. Власник, како то гордо звучи. Онда правац "медијска коалиција" на припреме за "конкурсно суфинансирање". Један пројекат, ма где био, даје више него 12 плата у Спорту. Напред у суфинансирање.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.