Prvi privatizovani elektronski medij u Borskom okrugu je kladovski Radio Đerdap. Posle prve neuspele, druga aukcija za prodaju Radio Đerdapu donela je i novog vlasnika – Bogosava Popovića, koji je kladovski lokalni radio kupio po početnoj ceni od 208.000 dinara. Kupac Popović i konzorcijum moraće u ovo preduzeće da investiraju 322.

Prvi privatizovani elektronski medij u Borskom okrugu je kladovski Radio Đerdap. Posle prve neuspele, druga aukcija za prodaju Radio Đerdapu donela je i novog vlasnika – Bogosava Popovića, koji je kladovski lokalni radio kupio po početnoj ceni od 208.000 dinara. Kupac Popović i konzorcijum moraće u ovo preduzeće da investiraju 322.000 dinara.
Istovremeno je bila zakazana i aukcijska prodaja Javnog preduzeća Radio televizija Krajina Negotin. Kako u zakonski predviđenom roku Agenciji za privatizaciju nije stigla nijedna prijava za učešće na aukciji za kupovinu ove medijske kuće, aukcija je proglašena neuspešnom. U skladu sa propisima koji regulišu ovu oblast, biće ponovljen javni poziv za održavanje nove aukcijske prodaje JP RTV Krajina Negotin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari