„Rekli su da postoji negativna procena sigurnosnog rizika“: Priveden Feđa Štukan na aerodromu „Nikola Tesla“

Ostavite komentar


  1. Evo i ja sam bio na protestu, hoces li i mene da hapsis?
    Mozda sledeci put ne mogu vise uci u Srbiju?
    Vucicu, ne bojimo te se svi I necu da budem vulgaran, a redakciju Danasa molim da objavi komentar.
    Dosta je bilo tiranije jednog coveka!!!

  2. Ne kapiram ni organizatore a ni njega. Vec mu je jednom bio zabranjen ulazak u Srbiju na granici i verovatno ta zabrana traje i dalje, i opet se isto pokušava sada preko aerodroma u Beogradu . Vlast verovatno nece promeniti odluku zbog pritiska njega , prozapadnih medija i NVO.

  3. Sramota, Feđa je bio samo snajperista u ratu to je sam pričao, pucao malo po Srbima i vi mu zabranjujete ulaz. Još jednom sramota.

  4. Njemu zabrana, a po Beogradu setaju osudjeni ratni zlocinci. Cirkus od zemlje

  5. Fedja nije napisao autobiografiju , na samom pocetku knjige napisao da je izmisljena prica .

  6. Postovani Fedja, izvinjavam Vam se u ime nas postenih gradjana koji se stide ovakvih poteza svoje vlasti!
    Stid me je i od likova kakav je ovaj @mujo i njegovog komentara.

  7. Ništa novo. Naša vrla država nastavlja da nas bruka iz dana u dan…

  8. Jel kod nas uveden fašizam, nešto nisam obaveštena, al izgleda da jeste.

  9. Svima nam zabrani da zivimo ovde, ostani sa svojom ekipom, poput jata gavranova na nadutoj lesini prelepe zemlje koju si ubio. Zaboraviti necemo.

  10. Sramota,ova vlast pretvara ovu zemlju u Severnu Koreju.Stidim se sto zivim u ovoj diktatorskoj zemlji

  11. @zoran Da si pročitao tekst, video bi da čovek nema zvaničnu zabranu ulaska u Srbiju, već usmenu zabranu AV, a pošto mi živimo u takvom sistemu da su vođine želje nekima zapoved, Feđa ne može da uđe u Srbiju. Da je dobio zvaničnu zabranu, imao bi na šta da se žali, ali ovako… Severna Koreja…

  12. Pa ambasadori nekih zapadnih zemalja su veći elementi sigurnosnog rizika za Srbiju…a ipak vršljaju po njoj, zabranjuju ili podržavaju određene strukture. Pa ništa.

  13. Kakva SRAMOTA….nasta smo spali,KATASTROFA.
    U KAKVOJ DRŽAVI ŽIVIMO, Bože sacuvajnas!!!!

  14. „O cemu se radi“?????
    Pa radi se o tome da nije niko više siguran ovde.

  15. Regularna vojska svuda u svetu ima jednu zajedničku crtu a to je da svi vojnici zaziru od snajperista. Razlog? Razlog je što su to jedine individue u ratu koje tačno znaju kog su ubile za razliku od svih ostalih vojnika i ko im je sve bio na nišanu vojnik, civil, žena, neko ranjen, starica, dete?
    Sudite sami

  16. Koja razlika izmedju sigurnosnog rizika i njegove negativne procene?! Rizik je moze da bude nizak ili visok, ne moze da bude negativan.

  17. Srbija protiv nasilja, može da uvozi strane državljane za proteste protiv rođene zemlje a Srbi, iz Bosne, ne smeju da glasaju na izborima u Srbiji. Protiv sam i jednog i drugog.

  18. Sta je ovo najezda inelektualaca iz bivsih republika, nece eu da slusa njihove pesme i gleda filmove jer ne konta ba pa dosli kod nas.Imace uskoro vise intelektualaca nego stanovnika.Samo doktori i veterinari da ne razbole zdravu macku da ne dolaze i inzinjeri da ne iskrive nesto ovi ostali slobodno i dobrodosli su neka gostuju, pisci, analiticari…glumci..

  19. Jel’ to ovaj lik glumi Che Guevaru izvozeći revoluciju po „regionu“?

  20. Vučić ga nazvao kriminalcem. Jel vidite gde počinje mrznja? Tamo gde nam je ugrožen lični interes, kad aje neko orotiv nas mi njega umesto hlebom gadjamo kamenom i tu počinje vrzino kolo u kome je čovečanstvo zatrovano mržnjom.

  21. Nepismen narod! Ako je procena negativna, znači da nema bezbednosnog rizika!

  22. Ne kapiram zasto onda dolazi u Srbiju. Da je nekom nasem gradjaninu zabranjen ulazak u Bosnu i Hercegovinu, verovatno bi mu se isto desilo u Sarajevu.

  23. Sve države na svetu imaju zakon po kojem može zabraniti ulazak u zemlju.Jedina razlika ta što kad se to desi na graničnim prelazima u Americi,Engleskoj,Nemačkoj i.t,d niti putniku kome je zabranjen ulazak niti bilo kom novinaru ne pada ni napamet da pita ili piše,zašto!

  24. Колико хиљада људи не сме да уђе у САД, па никог није брига?
    Зашто су га организатори позвали да дође ако знају да има забрану? Па зато да би платили своју државу, а „демократски“ медији једва да дочекају такве специјалитете,
    Ово сигурно нећете објавити!

  25. znam da nećete objaviti ali mižda ipak:
    Šta se guraš Feđa gdje ti nije mjesto. Vidiš da su oni sa Acom u svom svijetu, srpskom svetu ! pričekaj da to prođe i dođu normalni koji neće maltretirati običan svijet.

  26. Kiki navedi imenom i prezimenom koji zločinci šetaju Beogradom, ajde navedi da vidim o čemu ti to pricas

  27. Ljudi, i jedni i drugi, do kad cete da branite neodbranjivo i do kad cete da mrzite sebe?

  28. Bio skoro članak o njemu. Da su ga mudžahedini obučavali, da je bio snajperista, da je postavio minu u rov, koju je pas aktivirao i stradao…
    Možda se ovde neko plaši snajperiste?

  29. Samo kod nas se ljudi, koji su u ratu pucali u naš narod i vojsku pretvaraju u heroje, primer Broz, u austrougarskoj vojsci pucao na Srbe.
    U Hrvatskoj i na Kosovu se srbii hapse bez ikakvog objasnjenja za ratne zločine.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.