Priveden jer je ključem izgrebao sedam automobila i snimak postavio na društvene mreže

Ostavite komentar


  1. Ne znam ko to hoce da ga zastiti tvrdnjom da je bio pijan, jer da je bio pijan ne bi snimao za Instagram.
    Sramno je da se ovo goni po privatnoj tuzbi, kada se zna da je steta po svakom aitomobilu barem 100 evra.
    Da li bibtako rragovali i da policiji izgrebe automobil.
    Taj je za psihijatriju i trajno zatvaranje u ludnicu. Da ga zateknem dami to radi na automobilu, obe ruke bih mu polomio, ali ne onako kao Kontic, nego bih mu slomio sake na najsitnije delove da nikada vise ne da ne uzme kljuc nego kasiku da jede.
    Ovo je ismevanje zakona sa podnosenjem krivicne prijave. Pa koga stiti policija i tuzilastvo? Ko ih placa nego narod da budu zasticeni? Dokaz da su napravili zakone da stite olose, kriminalce, pljackase, prevarante i najgore moguce barabe i bitange a ne posten svet.
    Kako kada podnesu krivicnu prijavu orotiv dzeparisa ili pljackasa ili prevarenih traze da se jave osteceni a drzava dalje to goni po sluzbenoj duznosti i svuda u svetu se odmah i u krivicnom postupku da se ubrza pravda dodeljuje i materijalna nadoknada. A ovde NISTA. Srbija zemlja obecana za olose i kriminalce.

  2. Koeficijent inteligencije te budaletine i umišljene junačine je sigurno jednak broju njegovih cipela.

    1. Onaj ciji kriminal ne moze da se otkrije mora da ne nosi cipele, ali da oce policija da radi ne bi se Rebicu drzalo predavanje ali ako tako mu i treba .

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 8

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.