Priveden aktivista Ne davimo Beograd

Ostavite komentar


  1. Kakva zadivljujuća brzina i efikasnost policije. Odmah su otkrili JEDNOG čoveka koji je ispisao poruku na ogradi, a dve godine ne mogu da pronađu kriminalce sa fantomkama, bagere, kamione i ostale saučesnike rušenja u Sava mali. Na našu žalost, još uvek je previše politički nepismenih građana, koji ne prepoznaju da država ne štiti njih, nego političare na vlasti i njihove prijatelje kriminalce svih vrsta.

  2. To što je priveden od strane počinilaca krivičnog dela čije je mesto zločina obeležavao im je plus a ne minus. Šteta što ne mogu da glasam na beogradskim izborima inače bih glasao za njih.

  3. Umesto da Mali i Vesić budu privedeni, oni privode one koji upozoravaju na kriminalce. Ništa neobično od lažnog doktora koji je bio mali šrafčić u maloj firmi pa mu dali da se igra. Deco samo napred, Ne davimo Beograd je samo početak da se spreči potpuno davljnje države i njenih građana.

  4. Što tako efikasno i brzo nisu uhvatili pisce fašističkih pretnji Mariniki Tepić, ili one o ‘heroju’ Mladiću?!

    1. Mladic i jeste heroj, a etiketu zlocinca nalepili su mu upravo zlocinci , koji su ucinili zlocine nad Srbima .

  5. Čovek je ružio grad. Šta je trebalo da uradi policija? Da ga pusti, da sa farbom „ulepša“ i sve okolne fasade?

    1. A lepljenje SNS plakata po celom gradu, fasadama, drveću, kontejnerima, znakovima, nije ti ruženje grada. Ponašanje policije i sudova u ovakvim situacijama je veoma selektivno.

    2. Сава мала је терористички напад који је као крајњи исход имао смртне последице. Невоља обичних грађана је брига за безбедност сопствених породица јер ако држава не реагује на тероризам па како ће онда да реагује на ова мања кривична дела. Никако и не реагује а то је основни проблем. То хапшење личности који је својим присуством подсетио надлежне институције државе да не раде свој посао већ да су те институције политизоване и користе се у политичке сврхе појединаца на власти.

Ostavite komentar


Društvo

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije 7

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije

Vlada Srbije usvojila je danas Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije za period 2024-2028. godine kojom su, kao rizične, obuhvaćene oblasti policije, zdravstva, obrazovanja, lokalne samouprave, građevinarstva, finansiranja političkih aktivnosti, poreza i carina, javnih nabavki, privatizaije i javnih preduzeća.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.