Priveden vlasnik firme za održavanje bazena posle utapanja deteta na Zlatiboru

Ostavite komentar


  1. Ja ne vidim šta je vlasnik firme kriv što se dete utopilo. To što je možda trčkaralo i baka nije mogla da trči za njim i da ga obuzda, sad je krivo neko treće lice. Najbolje da ništa ne radimo, jer, ako se dete udavi i uguši sa knedlom, biće kriv ko je pravio knedle ili u najgorem slučaju mlin koji je prodao brašno.

  2. U pratnji bake? U današnjem tempu života i tehnikom iskomplikovanom životu, bake bi trebalo da prodju neku vrstu (blage ali efikasne) trenaže da bi bile na nivou tako ozbiljnog zadatka, mislim na situaciju kada one vode unuke u njima nepoznato okruženje, a mentalno su u osamdesetim godinama dvadesetog veka. Baka sam.

  3. Kako li nadjoste da oni koji odrzavaju bazen (popravljau slavine, dotok i odvod vode) su odgovorni? A postoji li neko obezbedjenje, roditelji koji su trebali to da sprece?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.