Privedena zbog 26 dinara tuđeg duga

Neprijatnosti bračnog para Živković na Aerodromu "Nikola Tesla"

Ostavite komentar


  1. Argenticni ce otkupiti prava da snime tele novelu po ovom istinitom dogadjaju.
    Steta sto se vesterni vise ne snimaju pa da prodamo prava za Savamalu, savski nasip, … ala bi se tu namlatili para.

  2. cekaj… pokloni auto… da li sme vozac da vozi poklonjen auto bez prenosa ili ovlascenja? Ovde je gospodja sama sebi napravila medvedju uslugu, prvo, kome je auto poklonila kad nece da plati 26 dirara za poklon koji je „pao s neba“… drugo ako joj treba francuski pasos da investira u Srbiju Argentinac, onda je to neki „super“ biznis… Preporuka policajca da dospodja tuzi drzavu zbog 26 dinara… Pa nije valjda toliko finansijski ugrozena, kad je toliki patriota pa koristi srpski umesto francuskog pasosa… Postovana redakcijo, nisam ocekivao od vas ovakve senzacionalisticke „vesti“ totalno nevazne o totalno anonimnim finansijerima iz francuske argentinskim novcem koji koriste srpski pasos… vas sam ostavio kao jedinu opciju za citanje vesti ali ovo nije vest… ovde je rec o beznacajnoj sumi koju platim svaki dan kad koristim svoj ofucani auto, ili kad platim participaciju kod lekara i vise ja investiram u ovu drzavu placajuci porez i doprinose svaki mesec, nego neki koji dodju jednom u 10 godina i „poklanjaju“, a prave prekrsaje pri parkiranju… kakvi li su tek prekrsaji u gradjevinarstvu?

    1. treba da tuzi drzavu jer su im povredili ugled i upropastili posao, i nigde u svetu pa cak ni u komunizmu drzava ne raspisuje poternicu za manje od 1000 eura a pogotovo sto je to civilna stvar a ne kriminalna,zakoni treba da se menjaju jer sadasnji nemaju veze sa realnoscu,ubice,silovatelji i siledzije hodaju neometano a narod koji nije kriminalac biva hapsen, takav zakon samo u Srbiji postoji!

    2. Gospodine,
      Lupetate. Ako postoji dvojno državljanstvo, srpska pasoška kontrola ZAHTEVA da pokažete srpski pasoš. Vidi se da na aerodrom nise ni prismrdili, ali zato umete da pljujete i dajete mišljenje.

  3. Kako moze biti prekrsaj to sto nisi platio parking? To je cist obligacioni odnos. Prekrsaj je ucinjen ako si se nepropisno parkirao, a ne ako nisi platio parking. Treba da je sramota onoga ko je podneo prijavu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.