Tradicionalne nagrade Sremske privredne komore, povodom Dana komore 17. jula, uručene su ove godine u Rumi najuspešnijim preduzećima i pojedincima u regionu za ostvarene izuzetne rezultate u protekloj godini.

Dobitnici priznanja ovaj put su Srem-Produkt iz Laćarka, firma koja se bavi mlinskom delatnišću, Šidprojekt iz Šida, Agroprom BG iz Stare Pazove, koja se bavi proizvodnjom osnovnih ratarskih kultura, Srem Agrar iz Iriga koji imaju sopstvenu ratarsku i voćarsku proizvodnju, potom Yelmar doo za inženjering i projektovanje u Rumi, Gas Teh iz Inđije, SZTR Đurđević iz Subotišta.

Najuspešnije javno preduzeće u regionu je sremskomitroavačko JP Direkcija za izgradnju grada, dok je najuspešniji preduzetnik Miroslav Kovačević, direktor i vlasnik Vinarije Kovačević iz Iriga, a najuspešnija zadruga u prošloj godini bila je ZZ Agronom iz Šida. Firma L.A.B.B. GROUP Šid dobila je nagradu za najuspešniju investiciju, a preduzeću In-Vet iz Sremske Mitrovice pripala je nagrada za najuspešniju inovaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari