Ponoš na meti prljave hajke tabloida, i nije jedini

Kandidati opozicije demonizovani u prorežimskim medijima

Ostavite komentar


  1. Mogu da pisu sta hoce narod mislim na normalan narod ce ga pidrzati. Samo napred gospidine Ponos. Ucinite nas ponosnim.

  2. Kada ovo naprednjačko zlo i njegovog glavnog promotera Vučića oteramo sa vlasti onda će ova tabloidna bagra da završi po zatvorima. Tamo će imati dovoljno vremena za razmišljanje. A naknada štete, onima koje su vređali i pljuvali u svom tabloidnom đubretu, biće obezbeđena zaplenom i prodajom njihove imovine.

  3. Nalogodavci prljave hajke su iz vrha SNS koji jedino znaju da lažu i vređaju da bi se udvorili Vučiću.

  4. “Kada ovo naprednjačko zlo i njegovog glavnog promotera Vučića oteramo sa vlasti onda će ova tabloidna bagra da završi po zatvorima. Tamo će imati dovoljno vremena za razmišljanje. A naknada štete, onima koje su vređali i pljuvali u svom tabloidnom đubretu, biće obezbeđena zaplenom i prodajom njihove imovine”
    Šta ćemo ako ne bude tako?

  5. Osvrtanje na baleganje vučićevih tabloida je isto kao i osvrtanje na duvanje košave.

  6. Napadi na potencijalnog kandidata su bili ocekivani, napadi na opozicione stranke nista nije novo, traje mnogo dugo, na zalost tako je, nadam se da ce 3.04.2022, doci do promene a onda ce se odlucivati sta sa svima koji su godinama trovali ovaj narod, sa nadom da ce se narod probuditi do 3-eg aprila 2022. Ziveli

  7. Sve to je u režiji, po diktatu – nalogu i uz blagoslov jednog čoveka! I za naše pare, naravno!
    Demonstracije, raskrinkavanje, bunt,… da i građani koji još ne vide zlo koje traje, saznaju istinu, ali uživo, kad već „Vođa“ ne dozvoljava da se ona saopšti preko javnog servisa!!!

  8. Ja znam jednog kome je žena iz Loznice,pa Loznica nije uništila Srbiju,već on Loznicu,i poznati veliki borac protiv domaćih izdajnika i stranih plaćenika,a za vreme njegovog mandata pare se razbacuju,a država se kopa i ruši na sve strane baš od stranaca.Tako da je bitno da budući predsednik nije lažov i da je prošao lekarski pregled.

  9. nije moguce da bude kandidat za Predsednika iz samo jednog razloga: nije rodjen u Srbiji.

  10. Tesko ce Ponos moci da se izbori sa ovom kamarilom. Njima moze da narodski receno doaka samo covek iz naroda, neko ko ima podrsku „seljacke“ Srbije. Ponos jeste general, ali on nema ratnog iskustva, nije gazio sa vojskom po kosovskim vrletima, ne zna ga Bosna i Knin. Takav general bi mogao da stane na crtu Vucicu. Ovako….

  11. @Pa
    Da li Vi to pricate o Americi gde kandidat za predsednika mora biti rodjen na teritoriji Amerike, a uverena sam da zastupate teoriju “svi Srbi u jednoj zemlji”, pa sta onda fali gospodinu Ponošu?
    Koliko nas ima rodjenih u bivsoj Jugoslaviji, kakva razlika Beograd ili selo gospodina Ponoša?
    Uozbiljite se malo!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.